• proagriaoulu.fi » Ajankohtaista » Koulutukset ja tapahtumat » Luomu kasvuun ammattikeittiöillä
  • Luomu kasvuun ammattikeittiöillä

    Haapavesi, 21.11.2017

    Klo 12.00 - 15.30, Nora Haapavesi (JEDU), Kytökyläntie 260

    Tervetuloa mukaan Luomu kasvuun ammattikeittiöillä - päivään!

    Kaikille avoin ja maksuton tilaisuus on suunnattu ammattikeittiöiden ja ravintoloiden henkilökunnalle, kuntapäättäjille ja viljelijöille.
    Ennakkoilmoittautuminen 14.11. mennessä.

    Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta.

    Tilaisuuden ohjelma:
    12.00 - 12.30 Omakustanteinen lounas
    12.30 - 12.45 Maasta markkinoille -hanke-esittely, projektipäällikkö Johanna Helkimo
    12.45 - 13.30 Lisää luomua ilman lisäkustannuksia, Portaat Luomuun -ohjelma avuksi,
    hankepäällikkö Anu Arolaakso, Savon koulutuskuntayhtymä/EkoCentria
    13.30 - 14.00 Haaparannan kaupungin ateriapalvelut ja luomu,
    ravitsemispäällikkö Paula Pietinhuhta ja Pirjo Pasma, Haaparannan kaupunki
    14.00 - 14.15 Kahvitauko
    14.15 - 14.45 Julkinen sektori ostajana, kaupankäynnin erityispiirteet,
    hankinta-asiamies Tiina Talala, Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät
    14.45 - 15.05 Luomuviljelijän puheenvuoro, Mikko Karjula
    15.05 - 15.25 Luomu ammattikeittiöillä, apulaisrehtori Ritva Joki-Kolehmainen, JEDU/Haapavesi
    15.25 – 15.30 Kysymykset, yhteenveto
    15.30 Kotimatkalle