Luomu kasvuun ammattikeittiöillä
Oulu, 22.11.2017
Klo 12.00 - 15.30, Lounasravintola Makoisa, Nuorten työpajakeskus Oulu, Tykistökatu 13
Tervetuloa mukaan Luomu kasvuun ammattikeittiöillä - päivään!
Kaikille avoin ja maksuton tilaisuus on suunnattu ammattikeittiöiden ja ravintoloiden henkilökunnalle, kuntapäättäjille ja viljelijöille.
Ennakkoilmoittautuminen 14.11. mennessä.
Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta.
Tilaisuuden ohjelma:
12.00 - 12.30 Omakustanteinen lounas
12.30 - 12.45 Maasta markkinoille -hanke-esittely, projektipäällikkö Johanna Helkimo
12.45 - 13.30 Lisää luomua ilman lisäkustannuksia, Portaat Luomuun -ohjelma avuksi,
hankepäällikkö Anu Arolaakso, Savon koulutuskuntayhtymä/EkoCentria
13.30 - 14.00 Haaparannan kaupungin ateriapalvelut ja luomu,
ravitsemispäällikkö Paula Pietinhuhta ja Pirjo Pasma, Haaparannan kaupunki
14.00 - 14.15 Kahvitauko
14.15 - 14.45 Julkinen sektori ostajana, kaupankäynnin erityispiirteet,
hankinta-asiamies Tiina Talala, Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät
14.45 - 15.05 Luomuviljelijän puheenvuoro, Mikko Karjula
15.05 - 15.25 Luomun käyttäminen Makoisassa, keittiöpäällikkö Merja Pitkänen
15.25 – 15.30 Kysymykset, yhteenveto
15.30 Kotimatkalle
Lisätiedot: Ruoka-asiantuntija Kaisa Myllykangas, kaisa.myllykangas@maajakotitalousnaiset.fi, 0400 399 865
Tilaisuuden järjestää: Maasta markkinoille -hanke, ProAgria Oulu, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset