• proagriaoulu.fi » Ajankohtaista » Koulutukset ja tapahtumat » Lähiruokamahdollisuudet tuottajille ja jalostajille
  • Lähiruokamahdollisuudet tuottajille ja jalostajille

    Pudasjärvi, 05.11.2020

    klo 12-15 Liepeen pappila

    Ohjelma

    Maaseutuyrityksien koronatuet ja vertaisryhmätoiminta hankkeessa, projektipäällikkö Minna Paakkola ja elintarvike- ja yritysasiantuntija Soila Hiltunen, Tästä selvitään -hanke, ProAgria Oulu

    Dynaaminen hankintajärjestelmä julkisissa hankinnoissa, hankinta-asiantuntija Katri Sipola, Monetra Oulu Oy

    Pudasjärven kaupungin lähiruokatarpeet, ruokapalvelupäällikkö Heidi Timonen

    Kahvi

    Mitä on kumppanuusmaatalous ja miten sitä voi toteuttaa? ruoka-asiantuntija Kaisa Myllykangas, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset

    Kokemukset kumppanuusmaataloudesta, Tuula Lievonen, Keskikosken tila

    Klo 14 alkaen Kysy meiltä -klinikassa mahdollisuus kahdenkeskisiin keskusteluihin:

    • Koronatuet ja niiden hakeminen, Minna Paakkola
    • Kumppanuusmaanviljelystä, Kaisa Myllykangas ja Tuula Lievonen
    • Pudasjärven lähiruokahankinnat ja -tarpeet, Heidi Timonen
    • Pudasjärven Kehitys apunasi lähiruoka-asioissa, Jukka Koutaniemi, Pudasjärven Kehitys Oy
    • Elintarvikejalostustoiminnan aloittaminen ja vaatimukset, Soila Hiltunen

    Mahdollisuus osallistua myös etäyhteydellä.

    Ilmoittaudu tästä linkistä.

     

    Ilmoittautumiset pe 30.10. mennessä

    Ilmoittaudu tästä linkistä.