Lähiruokamahdollisuudet tuottajille ja jalostajille
Pudasjärvi, 05.11.2020
klo 12-15 Liepeen pappila
Ohjelma
Maaseutuyrityksien koronatuet ja vertaisryhmätoiminta hankkeessa, projektipäällikkö Minna Paakkola ja elintarvike- ja yritysasiantuntija Soila Hiltunen, Tästä selvitään -hanke, ProAgria Oulu
Dynaaminen hankintajärjestelmä julkisissa hankinnoissa, hankinta-asiantuntija Katri Sipola, Monetra Oulu Oy
Pudasjärven kaupungin lähiruokatarpeet, ruokapalvelupäällikkö Heidi Timonen
Kahvi
Mitä on kumppanuusmaatalous ja miten sitä voi toteuttaa? ruoka-asiantuntija Kaisa Myllykangas, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset
Kokemukset kumppanuusmaataloudesta, Tuula Lievonen, Keskikosken tila
Klo 14 alkaen Kysy meiltä -klinikassa mahdollisuus kahdenkeskisiin keskusteluihin:
- Koronatuet ja niiden hakeminen, Minna Paakkola
- Kumppanuusmaanviljelystä, Kaisa Myllykangas ja Tuula Lievonen
- Pudasjärven lähiruokahankinnat ja -tarpeet, Heidi Timonen
- Pudasjärven Kehitys apunasi lähiruoka-asioissa, Jukka Koutaniemi, Pudasjärven Kehitys Oy
- Elintarvikejalostustoiminnan aloittaminen ja vaatimukset, Soila Hiltunen
Mahdollisuus osallistua myös etäyhteydellä.
Ilmoittaudu tästä linkistä.