• proagriaoulu.fi » Ajankohtaista » Koulutukset ja tapahtumat » Lähiruokaa ammattikeittiöille
  • Lähiruokaa ammattikeittiöille

    18.02.2021

    Klo 13.00-14.30, etäyhteys (linkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostiin)

    Tervetuloa mukaan Lähiruokaa ammattikeittiöille -etätilaisuuteen!

    Tule kuulemaan ja keskustelemaan lähiruoan matkasta niin yksityisiin kuin julkisiin ammattikeittiöihin ja löytämään uusia yhteistyökumppaneita. Tilaisuutta alustavat paikalliset toimijat:

    • Monetra Oy, Katri Sipola
    • A’la Miina, Miina Aronen
    • Studioravintola Tundra

    Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton.

    Ilmoittaudu mukaan viimeistään ma 15.2.2021: ilmoittautuminen
    Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille etukäteen sähköpostiin (tarkistathan myös roskaposti-kansion).

    Webinaarin järjestää: 63 Degrees North Pohjoisen erikoiskasvit €uroiksi hanke, Haapaveden Siikalatvan seudun kuntayhtymä ja Ruokeva - ruokaa kestävästi ja vastuullisesti -hanke, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset/ProAgria Oulu. Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.

    Lisätiedot: Soila Hiltunen, soila.hiltunen@maajakotitalousnaiset.fi puh. 0400 182 584
    Mikko Hyvärinen, mikkoj.hyvarinen@siikalatva.fi puh. 050 4700537

    Ohjelma (pdf)


    Lisätiedot:

    Soila HiltunenLue lisää

    Mikko Hyvärinen, mikkoj.hyvarinen@siikalatva.fi puh. 050 4700537