Mikko Hyvärinen, mikkoj.hyvarinen@siikalatva.fi puh. 050 4700537
Lähiruokaa ammattikeittiöille
18.02.2021
Klo 13.00-14.30, etäyhteys (linkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostiin)
Tervetuloa mukaan Lähiruokaa ammattikeittiöille -etätilaisuuteen!
Oletko miettinyt kuinka myydä tuotteita ammattikeittiöille? Tule kuulemaan ja keskustelemaan lähiruoan matkasta niin yksityisiin kuin julkisiin ammattikeittiöihin ja löytämään uusia yhteistyökumppaneita. Tilaisuutta alustavat paikalliset toimijat:
- Monetra Oy, Katri Sipola
- A’la Miina, Miina Aronen
- Studioravintola Tundra
Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton.
Ilmoittaudu mukaan viimeistään ma 15.2.2021: ilmoittautuminen
Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille etukäteen sähköpostiin (tarkistathan myös roskaposti-kansion).
Webinaarin järjestää: 63 Degrees North Pohjoisen erikoiskasvit €uroiksi hanke, Haapaveden Siikalatvan seudun kuntayhtymä ja Ruokeva - ruokaa kestävästi ja vastuullisesti -hanke, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset/ProAgria Oulu. Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.
Lisätiedot: Soila Hiltunen, soila.hiltunen@maajakotitalousnaiset.fi puh. 0400 182 584
Mikko Hyvärinen, mikkoj.hyvarinen@siikalatva.fi puh. 050 4700537