Riikka Kokko, Oulun ammattikorkeakoulu, riikka.kokko@oamk.fi, puh. 050 5915976; Satu Välijärvi, Oulun ammattikorkeakoulu, satu.valijarvi@oamk.fi, puh. 040 486 3577; Natalia Sergina-Kishlar, Oulun ammattikorkeakoulu, natalia.sergina-kishlar@oamk.fi, 040 575 2034
Essi KeränenLue lisää
Oulun Maa- ja kotitalousnaiset, essi.keranen@maajakotitalousnaiset.fi, puh. 041 730 9058
Lähikalaa lautaselle
Oulu, 16.09.2022
klo 12.00–16.00, Oulun ammattikorkeakoulun Business Corner, Yliopistokatu 9
Tervetuloa Lähikalaa ammattikeittiöihin -hankkeen päätöstilaisuuteen!
Tilaisuudessa Sinulla on mahdollisuus tutustua kala-alan toimijoihin sekä päästä kuulemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja ammattikeittiö-, yritys- ja tutkimussektorilta, unohtamatta hankkeen tuloksien julkaisua. Lisäksi pääset verkostoitumaan ja solmimaan uusia suhteita alan eri toimijoiden kanssa. Verkostoitumistilaisuudessa on mahdollisuus jalostajille, ammattikeittiötoimijoille ja kalastajille kahdenkeskisiin tapaamisiin esimerkiksi yhteistyön käynnistämistä varten. Tapahtuman alussa yrittäjillä on mahdollisuus esittäytyä tai pitää maistatuspistettä, jossa voi esitellä omia tuotteitaan yhteistyökumppaneille.
Tilaisuus on maksuton ja suunnattu erityisesti Perämeren alueen kalastajille, kala-alan jalostajille, ammattikeittiöille sekä muille kala-alan toimijoille, mutta on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille! Paikkoja on rajoitetusti.
Linnanmaan kampuksella mahdollisuus omakustanteiseen lounaaseen ennen tilaisuuden alkua.
Ilmoittaudu mukaan 9.9.2022 mennessä tästä linkistä
Ilmoittautuminen on sitova.
Ohjelma
12.00 Tervetulosanat ja esittäytyminen
12.15 Kalatuotteiden maistatus
13.00 Seminaariosuus
- Kalatalousaktivaattori Mikko Tenhunen: Kalatalousalan paikallisen kehittämisen mahdollisuudet Perämeren rannikolla
- Ravitsemispäällikkö Ilja Saralahti: Lähikalan käyttö Muuramen kunnan ruokapalveluissa.
- Professori Tapio Fabritius: Painettava älykkyys turvallisen ruokaketjun mahdollistaja -hanke: Jatkuva-aikaista desinfektointia rakenteellisen elektroniikan avulla
- Projektipäälliköt Essi Keränen & Riikka Kokko: Lähikalaa ammattikeittiöihin -hankkeen tuloksien esittely
14.30 Kahvitarjoilu
14.45 Verkostoitumistilaisuus
16.00 Tilaisuus päättyy
Tilaisuuden järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin ohjelman sisällössä.
Linnanmaan kampuksella mahdollisuus omakustanteiseen lounaaseen ennen tilaisuuden alkua!
Tilaisuuden järjestää Lähikalaa ammattikeittiöihin-hanke/Oulun ammattikorkeakoulu ja ProAgria Oulu/Oulun Maa- ja kotitalousnaiset sekä Vaikuttavuus esiin- ja HYMYT – Hyvinvoivat maaseudun yritykset -hankkeet/Oulun ammattikorkeakoulu.
Lisätiedot: Riikka Kokko, Oulun ammattikorkeakoulu, riikka.kokko@oamk.fi, puh. 050 5915976; Essi Keränen, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset, essi.keranen@maajakotitalousnaiset.fi, puh. 041 730 9058; Satu Välijärvi, Oulun ammattikorkeakoulu, satu.valijarvi@oamk.fi, puh. 040 486 3577, Natalia Sergina-Kishlar, Oulun ammattikorkeakoulu, natalia.sergina-kishlar@oamk.fi, puh. 040 575 2034