• proagriaoulu.fi » Ajankohtaista » Koulutukset ja tapahtumat » Lähikalaa lautaselle
  • Lähikalaa lautaselle

    Oulu, 16.09.2022

    klo 12.00–16.00, Oulun ammattikorkeakoulun Business Corner, Yliopistokatu 9

    Tervetuloa Lähikalaa ammattikeittiöihin -hankkeen päätöstilaisuuteen!

    Tilaisuudessa Sinulla on mahdollisuus tutustua kala-alan toimijoihin sekä päästä kuulemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja ammattikeittiö-, yritys- ja tutkimussektorilta, unohtamatta hankkeen tuloksien julkaisua. Lisäksi pääset verkostoitumaan ja solmimaan uusia suhteita alan eri toimijoiden kanssa. Verkostoitumistilaisuudessa on mahdollisuus jalostajille, ammattikeittiötoimijoille ja kalastajille kahdenkeskisiin tapaamisiin esimerkiksi yhteistyön käynnistämistä varten. Tapahtuman alussa yrittäjillä on mahdollisuus esittäytyä tai pitää maistatuspistettä, jossa voi esitellä omia tuotteitaan yhteistyökumppaneille.

    Tilaisuus on maksuton ja suunnattu erityisesti Perämeren alueen kalastajille, kala-alan jalostajille, ammattikeittiöille sekä muille kala-alan toimijoille, mutta on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille! Paikkoja on rajoitetusti.

    Linnanmaan kampuksella mahdollisuus omakustanteiseen lounaaseen ennen tilaisuuden alkua.

    Ilmoittaudu mukaan 9.9.2022 mennessä tästä linkistä

    Ilmoittautuminen on sitova.

    Ohjelma

    12.00 Tervetulosanat ja esittäytyminen

    12.15 Kalatuotteiden maistatus

    13.00 Seminaariosuus

    • Kalatalousaktivaattori Mikko Tenhunen: Kalatalousalan paikallisen kehittämisen mahdollisuudet Perämeren rannikolla
    • Ravitsemispäällikkö Ilja Saralahti: Lähikalan käyttö Muuramen kunnan ruokapalveluissa.
    • Professori Tapio Fabritius: Painettava älykkyys turvallisen ruokaketjun mahdollistaja -hanke: Jatkuva-aikaista desinfektointia rakenteellisen elektroniikan avulla
    • Projektipäälliköt Essi Keränen & Riikka Kokko: Lähikalaa ammattikeittiöihin -hankkeen tuloksien esittely

    14.30 Kahvitarjoilu

    14.45 Verkostoitumistilaisuus

    16.00 Tilaisuus päättyy

    Tilaisuuden järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin ohjelman sisällössä.

    Linnanmaan kampuksella mahdollisuus omakustanteiseen lounaaseen ennen tilaisuuden alkua!

    Tilaisuuden järjestää Lähikalaa ammattikeittiöihin-hanke/Oulun ammattikorkeakoulu ja ProAgria Oulu/Oulun Maa- ja kotitalousnaiset sekä Vaikuttavuus esiin- ja HYMYT – Hyvinvoivat maaseudun yritykset -hankkeet/Oulun ammattikorkeakoulu.

    Lisätiedot: Riikka Kokko, Oulun ammattikorkeakoulu, riikka.kokko@oamk.fi, puh. 050 5915976; Essi Keränen, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset, essi.keranen@maajakotitalousnaiset.fi, puh. 041 730 9058; Satu Välijärvi, Oulun ammattikorkeakoulu, satu.valijarvi@oamk.fi, puh. 040 486 3577, Natalia Sergina-Kishlar, Oulun ammattikorkeakoulu, natalia.sergina-kishlar@oamk.fi, puh. 040 575 2034

    Järjestäjien logot

    Ohjelma (pdf)


    Lisätiedot:

    Riikka Kokko, Oulun ammattikorkeakoulu, riikka.kokko@oamk.fi, puh. 050 5915976; Satu Välijärvi, Oulun ammattikorkeakoulu, satu.valijarvi@oamk.fi, puh. 040 486 3577; Natalia Sergina-Kishlar, Oulun ammattikorkeakoulu, natalia.sergina-kishlar@oamk.fi, 040 575 2034

    Essi KeränenLue lisää
    Oulun Maa- ja kotitalousnaiset, essi.keranen@maajakotitalousnaiset.fi, puh. 041 730 9058

    Lähikalaa ammattikeittiöihin
    lue lisää