• proagriaoulu.fi » Lähikalaa ammattikeittiöihin » Tiedotteet ja uutiskirjeet
  • Tiedotteet ja uutiskirjeet

    01.12.2022 Tuotekehityksellä uusia lähikalatuotteita, mediatiedote

    12.10.2022 Lähikalaa ammattikeittiöihin -hankeväki kiittää yhteistyöstä! Lue tulokset asiakastestauksista, kalan massauksesta ja toimijoiden haastatteluista

    30.09.2022 Kokko, R. & Honkanen, H. 2022. Kotimaisella kalalla kestävää kulutusta – kokemuksia kala-alan jalostajilta ja ammattikeittiöiltä lähikalan käytöstä. Oamk Journal 145/2022.

    19.08.2022 Lähikala näkyy ruokalistoilla Itämeripäivänä 25.8. – ammattikeittiöissä halutaan lisätä kotimaisen kalan käyttöä, mediatiedote

    17.06.2022 Uutiskirje 3/2022: Itämeripäivää vietetään to 25.8., Lähikalaa lautaselle -tapahtuma pe 16.9. Oulussa ja muuta ajankohtaista

    08.06.2022 Aitoja makuja -verkkolehti: Lähikalan käyttöä ammattikeittiöissä edistetään Satakunnassa ja Pohjois-Pohjanmaalla

    21.03.2022 Lähikala maistuu ammattikeittiöiden asiakkaille, mediatiedote

    17.03.2022 Uutiskirje 2/2022: Kala-alan toimijoiden opintomatka 27.-29.4., kevään asiakastestaukset käynnissä, kalamassalle kysyntää

    01.03.2022 Pohjois-Pohjanmaan Ympäristötoimijoiden Kokkaa & korjaa -uutiskirje: Lähikalaa pöytään ja resepti Perämeren perunalaatikkoon

    21.01.2022 Uutiskirje 1/2022: Virtuaalinen vierailu ammattikeittiöön, koulutuksia kalastajille ja muuta ajankohtaista

    07.01.2022 Lähikalaa ammattikeittiöihin - Maaviesti 1/2022, s. 21

    22.12.2021 Lähikalaa ammattikeittiöihin -hankkeen väki toivottaa maistuvaa joulua

    30.09.2021 Uutiskirje 2/2021: KalaPaja 2 Oulussa 16.11. – uusia makuja lähikalasta ammattikeittiöille

    16.06.2021 Uutiskirje 1/2021: Vajaasti hyödynnetyissä kalalajeissa potentiaalia kotimaisiksi kalatuotteiksi