Tiedotteet ja uutiskirjeet
01.12.2022 Tuotekehityksellä uusia lähikalatuotteita, mediatiedote
12.10.2022 Lähikalaa ammattikeittiöihin -hankeväki kiittää yhteistyöstä! Lue tulokset asiakastestauksista, kalan massauksesta ja toimijoiden haastatteluista
30.09.2022 Kokko, R. & Honkanen, H. 2022. Kotimaisella kalalla kestävää kulutusta – kokemuksia kala-alan jalostajilta ja ammattikeittiöiltä lähikalan käytöstä. Oamk Journal 145/2022.
19.08.2022 Lähikala näkyy ruokalistoilla Itämeripäivänä 25.8. – ammattikeittiöissä halutaan lisätä kotimaisen kalan käyttöä, mediatiedote
17.06.2022 Uutiskirje 3/2022: Itämeripäivää vietetään to 25.8., Lähikalaa lautaselle -tapahtuma pe 16.9. Oulussa ja muuta ajankohtaista
08.06.2022 Aitoja makuja -verkkolehti: Lähikalan käyttöä ammattikeittiöissä edistetään Satakunnassa ja Pohjois-Pohjanmaalla
21.03.2022 Lähikala maistuu ammattikeittiöiden asiakkaille, mediatiedote
17.03.2022 Uutiskirje 2/2022: Kala-alan toimijoiden opintomatka 27.-29.4., kevään asiakastestaukset käynnissä, kalamassalle kysyntää
01.03.2022 Pohjois-Pohjanmaan Ympäristötoimijoiden Kokkaa & korjaa -uutiskirje: Lähikalaa pöytään ja resepti Perämeren perunalaatikkoon
21.01.2022 Uutiskirje 1/2022: Virtuaalinen vierailu ammattikeittiöön, koulutuksia kalastajille ja muuta ajankohtaista
07.01.2022 Lähikalaa ammattikeittiöihin - Maaviesti 1/2022, s. 21
22.12.2021 Lähikalaa ammattikeittiöihin -hankkeen väki toivottaa maistuvaa joulua
30.09.2021 Uutiskirje 2/2021: KalaPaja 2 Oulussa 16.11. – uusia makuja lähikalasta ammattikeittiöille
16.06.2021 Uutiskirje 1/2021: Vajaasti hyödynnetyissä kalalajeissa potentiaalia kotimaisiksi kalatuotteiksi