Vajaasti hyödynnettyjen kalalajien reseptipankki

Reseptipankkia täydennetään hankkeen toiminnan ajan.

Friteerattu kuore

  • Järvelä, M-L. (toim.) 2020. Kuoretta ruokapöytään – kyllä, kiitos! Kuoreen matka kalastajalta kuluttajalle. s. 40. ePooki. Oulun ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehitystyön julkaisut 70. Hakupäivä 10.8.2021. http://urn.fi/urn:isbn:978-951-597-200-2.

Kalalasagnette (särki-tonnikala), kalamureke (särki-kirjolohi), särkikiusaus, särkipitsapiirakka

Kalapihvien valmistus kalamassoista ja erilaisia kalaruokia

Kuorejauheliha

  • Järvelä, M-L. (toim.) 2020. Kuoretta ruokapöytään – kyllä, kiitos! Kuoreen matka kalastajalta kuluttajalle. s. 34. ePooki. Oulun ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehitystyön julkaisut 70. Hakupäivä 10.8.2021. http://urn.fi/urn:isbn:978-951-597-200-2.

Kuorelasagne

  • Järvelä, M-L. (toim.) 2020. Kuoretta ruokapöytään – kyllä, kiitos! Kuoreen matka kalastajalta kuluttajalle. s. 35. ePooki. Oulun ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehitystyön julkaisut 70. Hakupäivä 10.8.2021. http://urn.fi/urn:isbn:978-951-597-200-2.

Kuoretäyssäilykkeet

  • Perämeren savukuoretta öljyssä
  • Perämeren kuoretta japanilaisittain
  • Perämeren kuoretta bolognesekastikkeessa
  • Järvelä, M-L. (toim.) 2020. Kuoretta ruokapöytään – kyllä, kiitos! Kuoreen matka kalastajalta kuluttajalle. s. 37. ePooki. Oulun ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehitystyön julkaisut 70. Hakupäivä 10.8.2021. http://urn.fi/urn:isbn:978-951-597-200-2.

Maustekala kuoreesta

Muikkuherkkuja ammattikeittiöille pakkasesta ruuanvalmistukseen

  • Pekoni-muikkuterriini
  • Perinnemuikku
  • Muikkusipsit
  • Muikkua tikkakastikkeessa
  • Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamk. Maistuvaa muikusta. Uusia ruokatuotteita ammattikeittiöille -hanke. Monenlaista muikusta -reseptivihko.

Särkikalapihvejä ja -murekkeita

Ruokaa särjestä -reseptivihko