• proagriaoulu.fi » Ajankohtaista » Koulutukset ja tapahtumat » Kumppanuusmaataloustapaaminen
  • Kumppanuusmaatalouden aloittaminen – myyntikanavana myös ammattikeittiöt

    05.05.2021

    klo 12.00-15.00, Zoom-webinaari, linkki lähetetään ilmoittautuneille

    Tervetuloa mukaan kaikki asiasta kiinnostuneet sekä erityisesti tuottajat ja kumppanuusmaataloutta jo harjoittavat tahot!

    Ohjelma (muutokset mahdollisia):

    12.00 Tervetuloa! Kumakka-, Ruokeva- ja Avaimet yrittäjyyteen -hankkeiden tervehdykset

    Ensimmäisen kesän kokemuksia tuottajalähtöisen toiminnan aloittamisesta

    • Niipalan tila, Mikko Niipala, Hollola
    • Keskikosken tila, Tuula Lievonen, Siikajoki

    Keskustelua ja venyttelytauko

    13.20 Yhteistyö ammattikeittiöiden kanssa ja kokemuksia toiminnan aloittamisesta, Heidi Hovi-Sippola, Green City Farm

    Kommenttipuheenvuoro: Jenny ja Jussi Kurkela, ravintola Ostroferia

    Miten kumppanuusmaatalous kiinnostaa kuluttajia? – valtakunnallisen kyselyn tuloksia, Hannele Suvanto ja Leena Viitaharju, Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti

    Keskustelua

    15.00 Webinaari päättyy

    Ilmoittaudu mukaan viimeistään 3.5.2021: ilmoittautuminen

    Järjestäjät ja lisätietoja:

    Ruokeva - ruokaa kestävästi ja vastuullisesti -hanke, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset, ProAgria Oulu, Soila Hiltunen, soila.hiltunen@maajakotitalousnaiset.fi, p. 0400 182 584

    Avaimet yrittäjyyteen -hanke, ProAgria Oulu, Minna Paakkola, minna.paakkola@proagria.fi, p. 043 827 2996

    Kumakka – kumppanuusmaataloudella kestävyyttä, kilpailukykyä ja maatalouden kannattavuutta -hanke, Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti, Ritva Mynttinen, ritva.mynttinen@helsinki.fi, p. 044 590 6832

    Lisätietoja kumppanuusmaataloudesta: www.kumppanuusmaatalous.fi

    Webinaari on maksuton. Yhteystietoja ei käytetä kaupalliseen markkinointiin.

    Ruokeva – Ruokaa kestävästi ja vastuullisesti
    LUE LISÄÄ.