Kotakokkauskurssi
Utajärvi, 18.04.2017
klo 10–17 Rokuan Lomahuvilat, Kuntoraitti 3
Kotaruokailusta elämyksellinen kokonaisuus!
Sisältöä
- Ruuan valmistus avotulella ja retkiolosuhteissa
- Onnistuneen ateriakokonaisuuden rakentaminen alkuruuista jälkiruokiin ja ruokajuomiin
- Käytännön vinkkejä ja reseptejä
- Erityisruokavalioiden huomiointi
- Marjojen ja villiyrttien hyödyntäminen kotaruokailussa
- Hygienia-asiat ja onko jotain ilmoituksia mitä tehtävä? Elintarvikkeiden kuljetus
- Tulella työskentely ja työturvallisuus
Kouluttaja: Ruokamies Joonas Hämäläinen www.ruokamies.fi
Hinta: 119 € + alv 24% / hlö
Koulutukseen mahtuu 12 henkilöä, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.