Kotakokkauskurssi

Utajärvi, 18.04.2017

klo 10–17 Rokuan Lomahuvilat, Kuntoraitti 3

Kotaruokailusta elämyksellinen kokonaisuus!

Sisältöä

  • Ruuan valmistus avotulella ja retkiolosuhteissa
  • Onnistuneen ateriakokonaisuuden rakentaminen alkuruuista jälkiruokiin ja ruokajuomiin
  • Käytännön vinkkejä ja reseptejä
  • Erityisruokavalioiden huomiointi
  • Marjojen ja villiyrttien hyödyntäminen kotaruokailussa
  • Hygienia-asiat ja onko jotain ilmoituksia mitä tehtävä? Elintarvikkeiden kuljetus
  • Tulella työskentely ja työturvallisuus

Kouluttaja: Ruokamies Joonas Hämäläinen www.ruokamies.fi

Hinta: 119 € + alv 24% / hlö

Koulutukseen mahtuu 12 henkilöä, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

 

 

Ilmoittautumiset 20.3.2017 mennessä: arja.keranen@maajakotitalousnaiset.fi

Lisätietoa:

Arja KeränenLue lisää

Elämyksiä omasta ruokakulttuurista. Lue lisää.