• proagriaoulu.fi » Ajankohtaista » Koulutukset ja tapahtumat » Korvenkylän energiakyselyn tulokset
 • Korvenkylän energiakyselyn tulosten esittely ja BiotalousLeader-infotilaisuus

  Oulu, 31.05.2017

  klo 18–19 Koppero, Korvenkylän nuorisoseura – Valon säde ry, Seurakankaantie 23

  Ohjelma:

  • Kahvitarjoilu
  • Oulun Seudun BiotalousLeaderin kuulumiset – mitä on tehty ja mitä jatkossa, Taimi Mahosenaho, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset, ProAgria Oulu
  • Tärkeimmät tulokset Korvenkylän alueen energiankäytön kyselystä: nykytila sekä opiskelijoiden ehdotuksia alueen energiaomavaraisuuden edistämiseksi ja energiansäästöön, Mikko Aalto ja OAMK-oppilaat

  Taustaa:

  Oulun Ammattikorkeakoulun maaseutuelinkeinojen opiskelijat selvittivät syksyllä 2016 Korvenkylän asukkaiden, hevostallien ja kasvihuoneen energiankulutusta, energiaratkaisuja ja tulevaisuuden mahdollisuuksia. Erityisesti keskityttiin lämmitysratkaisuihin. Selvitys oli osa opiskelijoiden energia-alan opintoja.

  Oulun seudun BiotalousLeader -hanke järjesti Korvenkylän asukkaille 9.6.2016 tilaisuuden, jossa käsiteltiin alueen biotalousasioiden kehitysmahdollisuuksia. Samassa tilaisuudessa Oamkin edustajat kertoivat energiankäyttöselvityksestä, jonka Oamkin opiskelijaryhmä tulisi tekemään tulevana syksynä.

  Selvitys toteutettiin kyselytutkimuksena, johon oli mahdollisuus vastata joko sähköisesti tai paperikaavakkeella. Kyselyn vastaukset kattoivat 43% alueen asukkaista, lisäksi vastaukset saatiin kahdelta hevostallilta.

  Tärkeimmät tulokset Korvenkylän alueen energiankäytön nykytilasta sekä opiskelijoiden ehdotuksia alueen energiaomavaraisuuden edistämiseksi ja energiansäästöön esitellään keskiviikkona 31.5. klo 18 Korvenkylän Nuorisoseuran Koppero-talolla.

   

   

  Kutsu tilaisuuteen


  Lisätietoa:

  Lisätietoa Oulun Seudun BiotalousLeader -hankkeesta:

  Taimi MahosenahoLue lisää

  Korvenkylän alueen energiankäytön kyselystä:
  Mikko Aalto
  mikko.aalto@oamk.fi

  Korvenkylän Nuorisoseura – Valon Säde ry