• proagriaoulu.fi » Ajankohtaista » Koulutukset ja tapahtumat » Kevyen viennin mahdollisuudet
  • Kevyen viennin mahdollisuudet

    Siikalatva, 02.12.2021

    13.00-14.30, Webinaari Teamsilla ja paikan päällä Haapaveden-Siikalatvan seutukunnan kehittämiskeskus, Pulkkilantie 5, Siikalatva

    Mitä veisin tuliaisiksi? Minkä matkamuiston ostaisin?

    Jokainen meistä on varmaan miettinyt näitä kysymyksiä. Tilaisuuden teemana ovat alueellisen identiteetin hyödyntäminen markkinoinnissa ja paikallisten tuotteiden muotoilu ruokamatkamuistoiksi. Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan lisää aiheesta!

    Ohjelma

    13.00-13.10 Hankkeiden ajankohtaiset kuulumiset Mikko Hyvärinen, Soila Hiltunen ja Kaisa Myllykangas

    13.10-13.30 Suomen ruokamatkailustrategia sekä ruokamatkamuistojen mahdollisuudet yrityksille – esimerkkejä & kokemuksia meiltä ja muualta,
    Kristiina Havas, FM, projektipäällikkö, matkailun lehtori, Haaga-Helia amk, Hungry for Finland – ruokamatkailun tuotteistamishanke

    13.30-13.50 Alueen muistoja maailmalle – turistikohteen/matkailukeskuksen näkökulmasta – Case Pudasjärvi

    13.50-14.10 Omintakkeiset pohojospohojalaiset mahollisuuvet, elintarvike- ja yritysasiantuntija Soila Hiltunen, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset

    Keskustelua, kysymyksiä

    14.30 Lopetus  

    Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Tervetuloa!

    Ilmoittaudu mukaan

    Lisätiedot:
    kaisa.myllykangas@maajakotitalousnaiset.fi tai mikko.hyvarinen@hspseutukunta.fi

    Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Fresh and local food -competitive advantages in rural areas -hanke, Pohjois-Pohjanmaan ruokaketjun kansainvälistymisvalmiuksien nostaminen- ja Avaimet yrittäjyyteen -hanke. Järjestäjät pidättävät oikeudet muutoksiin.