Kevyen viennin mahdollisuudet
Siikalatva, 02.12.2021
13.00-14.30, Webinaari Teamsilla ja paikan päällä Haapaveden-Siikalatvan seutukunnan kehittämiskeskus, Pulkkilantie 5, Siikalatva
Mitä veisin tuliaisiksi? Minkä matkamuiston ostaisin?
Jokainen meistä on varmaan miettinyt näitä kysymyksiä. Tilaisuuden teemana ovat alueellisen identiteetin hyödyntäminen markkinoinnissa ja paikallisten tuotteiden muotoilu ruokamatkamuistoiksi. Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan lisää aiheesta!
Ohjelma
13.00-13.10 Hankkeiden ajankohtaiset kuulumiset Mikko Hyvärinen, Soila Hiltunen ja Kaisa Myllykangas
13.10-13.30 Suomen ruokamatkailustrategia sekä ruokamatkamuistojen mahdollisuudet yrityksille – esimerkkejä & kokemuksia meiltä ja muualta,
Kristiina Havas, FM, projektipäällikkö, matkailun lehtori, Haaga-Helia amk, Hungry for Finland – ruokamatkailun tuotteistamishanke
13.30-13.50 Alueen muistoja maailmalle – turistikohteen/matkailukeskuksen näkökulmasta – Case Pudasjärvi
13.50-14.10 Omintakkeiset pohojospohojalaiset mahollisuuvet, elintarvike- ja yritysasiantuntija Soila Hiltunen, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset
Keskustelua, kysymyksiä
14.30 Lopetus
Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Tervetuloa!
Ilmoittaudu mukaan
Lisätiedot:
kaisa.myllykangas@maajakotitalousnaiset.fi tai mikko.hyvarinen@hspseutukunta.fi
Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Fresh and local food -competitive advantages in rural areas -hanke, Pohjois-Pohjanmaan ruokaketjun kansainvälistymisvalmiuksien nostaminen- ja Avaimet yrittäjyyteen -hanke. Järjestäjät pidättävät oikeudet muutoksiin.