• proagriaoulu.fi » Ajankohtaista » Koulutukset ja tapahtumat » Kasvinsuojelututkinto 2021
 • Kasvinsuojeluaineiden käyttäjäkoulutus ja tentti

  22.03.2021

  klo 10-11.30

  – webinaarina, sähköisesti tai tentti toimistolla

  Kasvinsuojelututkinto tulee uusia viiden vuoden välein. Nyt vanhenevat vuonna 2016 suoritetut kasvinsuojeluaineiden käyttökoulutukset.

  Järjestämme kestävän kasvinsuojelun (IPM) edellyttämän kasvinsuojeluaineiden käyttäjäkoulutuksen webinaarina.

  • Koulutusta noin 1,5  tuntia, jonka jälkeen on tenttimahdollisuus.
  • Tentti sisältää 20 monivalintakysymystä. Hyväksymiseen tarvitaan 16 oikeaa vastausta. Tentin voi saman tien uusia yhden kerran.

  Koulutuksesta ja tentistä vastaa Tukesin kasvinsuojeluaineiden käyttöä koskevan koulutuksen ja tutkinnon järjestämiseen hyväksytty henkilö. Kouluttajina ja kurssivastaavina toimivat Marika Sohlo ja Juha Sohlo ProAgria Oulusta.

  Koulutus on tarkoitettu jokaiselle, joka tekee tai vastaa pelto- ja puutarhakasvien kasvinsuojelusta. Kasvinsuojelututkinto tulee uusia viiden vuoden välein. Jos olet suorittanut tentin keväällä 2016 tai aiemmin tai olet uusi kasvinsuojeluaineiden ruiskuttaja, tutkinto pitää suorittaa ennen kasvinsuojeluaineiden hankintaa.

  Koulutuksen hinta on 65 euroa (sis. alv:n) sisältäen luennon ja sähköisen tentin. Koulutus laskutetaan jälkikäteen. Minimi-ilmoittautumismäärä on 10 henkilöä.

  Lisäksi voit tenttiä kasvinsuojelututkinnon sähköisesti hintaan 50 € (sis. alv) tai Zeppelinin toimistolla paperiversiona, hinta 80 € (sis. alv).

  Ohjeita:

  Koulutus järjestetään Microsoftin Teams-ohjelmalla. Jos sinulla on Office365 tunnukset, liity mukaan niillä. Jos ei, voit liittyä selaimella. Kirjoita koko nimesi liittyessäsi mukaan. Tutustu liittymisohjeisiin etukäteen tästä.

  Lisätietoa koulutuksesta ja tenttimistavasta:
  Sitovat ilmoittautumiset viimeistään ke 17.3.

  Ilmoittaudu tällä lomakkeella.

  Toimitamme osallistumislinkin ilmoittautuneille koulutusta edeltävänä päivänä sähköpostiin.