• proagriaoulu.fi » Ajankohtaista » Koulutukset ja tapahtumat » Kansainvälisten kehittämisverkostojen mahdollisuudet yrityksille ja alueille
 • Kansainvälisten kehittämisverkostojen mahdollisuudet yrityksille ja alueille

  25.05.2022

  klo 10-11.30, Teams-etäyhteys

  Tervetuloa KV-keskiviikkojen päätöstilaisuuteen!

  Fabio Boscaleri esittelee eurooppalaisen ERIAFF-verkoston (European Regions for Innovation in Agriculture, Food and Forestry) toimintaa ja mahdollisuuksia, joita voimme myös täällä Pohjois-Pohjanmaalla hyödyntää. Tällä viimeisellä kerralla pureudumme myös eurooppalaisen älykkään erikoistumisen kumppanuuteen High-Tech Farming ja kuulemme Rural Industry DIH -verkoston toiminnasta Centrian projektipäälliköltä Mikko Himangalta. Rural Industry Digital Innovation Hub on vahva kansallinen kehitys- ja tukikeskus, joka vauhdittaa digitalisaatiota haja-asutusalueilla. Lopuksi Teija Pakanen Enterprise Europe Network -verkostosta kertoo pk-yrityksille tarjottavasta asiantuntija- ja kansainvälistymispalvelusta.

  Ohjelma

  Klo 10.00 Tervetuloa, Arctic Food Lab -ruokaverkoston lyhyt esittely

  Klo 10.10 ERIAFF-verkosto (European Regions for Innovation in Agriculture, Food and Forestry), Fabio Boscaleri

  Klo 10.30 S3-teemaryhmä High-Tech Farming ja Rural industry DIH - mitä nämä tarjoavat meidän alueen yrityksille, koulutukselle ja kehitykselle? Mikko Himanka, Centria AMK

  Klo 11.00 Mitä EEN-verkosto voi tarjota yrityksille kv-näkökulmasta?, Teija Pakanen, Enterprise Europe Network (EEN-verkosto)

  Klo 11.30 Tilaisuus päättyy

  Saat Teams-linkin ilmoittautumalla tästä

  Tapahtuma on maksuton. Järjestäjät pidättävät oikeudet muutoksiin.

  Lisätiedot: Kaisa Myllykangas p. 0400 399 865, kaisa.myllykangas@maajakotitalousnaiset.fi 

  Tilaisuuden järjestää ProAgria Oulun/Oulun Maa- ja kotitalousnaiset/AKKE-hanke yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan liitto/Kanves-hankkeen kanssa.