• proagriaoulu.fi » Ajankohtaista » Koulutukset ja tapahtumat » Kalariihi & Lähiruoka- ja hankintatreffit
 • Kalariihi & Lähiruoka- ja hankintatreffit (huom! Etäyhteys)

  Oulu, 18.09.2020

  Kalariihi klo 10:00-12:15; Lähiruoka-ja hankintatreffit klo 13:00-15:45, HUOM! Tapahtumat järjestetään etäyhteydellä. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki etukäteen

  Etäyhteydellä klo 10-12.15 järjestettävässä Kalariihessä kuullaan monipuolinen kalatalous- ja elintarvikealan toimijoiden paneelikeskustelu sekä ideoidaan yhdessä vajaasti hyödynnettyjen kalalajien elintarvikeketjun kehittämistä ja yhteistyötä. Paneelissa ovat mukana kalastaja Juha Tikka, kalanjalostustoimijat Jussi-Pekka Kuha Kuhan kalaliikkeestä ja Samu Pelkonen Hätälästä, ammattikeittiötoimija Mira Raappana Oulun Tuotantokeittiö Löökistä ja Ammattikeittiöosaajista sekä kalatalousneuvoja Iiro Majuri Perämeren rannikon kalatalousryhmästä.

  Tilaisuus on suunnattu kalastajille, muille kalatalousalan toimijoille, elintarvikealan toimijoille sekä kala- ja elintarvikealan kouluttajille ja kehittäjille.

  Päivä jatkuu klo 13 alkaen virtuaalisilla Lähiruoka- ja hankintatreffeillä, missä pääset kuulemaan lyhyitä esittelyjä yrityksistä ja tuotteista sekä täydentämään osaamistasi asiantuntijapaneelin vinkeillä onnistuneisiin elintarvikehankintoihin. Keskustelijoina ovat mm. Janne Tapio (Osuuskauppa Arina), Jaakko Leppänen (Pohjolan lähiruoka), Timo Ranta (Kujalan tila), Katri Sipola (Monetra Oulu) ja Sari-Helena Forsman/Erik Forsman (Ravintola Puistola). Lähiruoka- ja hankintatreffit on mainio tapa kartoittaa uusia tuotteita ja tutustua tuotteiden alkuperään sekä saada tietoa hankinnoista!

  Tilaisuus on suunnattu lähiruokatuottajille, elintarvikejalostajille, kaupan alan ja Food Service –alan edustajille sekä julkisista elintarvikehankinnoista vastaaville toimijoille.

  Katso tarkempi ohjelma tästä linkistä (pdf).

  Ilmoittautuminen: 16.9.2020 mennessä täällä.

  Järjestäjät: Kalariihi: Kuoreesta gourmeeta-, Ruokeva –ruokaa kestävästi ja vastuullisesti-, Voimaa vesistöistä ja KeKa – Kehittyvä kalatalous -hankkeet
  Lähiruoka-ja hankintatreffit: RUOKARIIHI –Osaava elintarviketalous Pohjois-Pohjanmaalle -hanke

  Lisätietoja: Kalariihi: Marja-Liisa Järvelä, Oulun ammattikorkeakoulu, puh. 040 674 8344, marja-liisa.jarvela@oamk.fi
  Lähiruoka-ja hankintatreffit: Päivi Vitikka, Oulun ammattikorkeakoulu, puh. 040 651 7180, paivi.vitikka@oamk.fi

   

  Kalariihi & Lähiruoka- ja hankintratreffit: logot

  Ohjelma (pdf)


  Voimaa vesistöistä – lue lisää.

  Ruokaa kestävästi ja vastuullisesti – lue lisää.