KalaPaja – Löydetään lähikalan mahdollisuudet
Oulu, 04.08.2021
Klo 13-16, Health to Organic Kaleva (H2O), Solistinkatu 4
Tervetuloa mukaan KalaPajaan! Löydetään yhdessä vajaasti hyödynnetyn lähikalan sekä kasvatetun kirjolohen mahdollisuudet ammattikeittiöissä ja verkostoidutaan läpi kala-alan toimijoiden vedestä lautaselle. Luvassa on mielenkiintoinen yrityspuheenvuoro sekä kalaisia tuotemaistiaisia.
Tilaisuus on suunnattu kalastajille, elintarvikejalostajille, ravintoloiden ja ammattikeittiöiden edustajille sekä muille kalatalous- ja elintarvikealan toimijoille.
Ohjelma (huom. muutokset mahdollisia)
13.00-13.10 Tervetuloa! Lähikalaa ammattikeittiöihin, Essi Keränen, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset/ProAgria Oulu
13.10-13.20 Lyhyt esittäytymiskierros
13.20-14.00 Yrityspuheenvuoro, Ari Seppälä, Järki Särki Oy
14.00-14.30 Kalamaistiaiset ja kahvitauko
14.30-15.30 Kalaketjusta tuotteita ammattikeittiöihin – yhteinen ideointi- ja verkostoitumistyöpaja
15.30-15.55 Työpajojen purku ja keskustelua
15.55-16.00 Tilaisuus päättyy
Ilmoittaudu mukaan viimeistään ma 26.7.2021 tästä linkistä.
Tilaisuus on osallistujille maksuton. Paikkoja on rajoitetusti. Ilmoitathan, mikäli osallistumisesi tapahtumaan estyy.
Huomioimme järjestelyissä ajantasaiset kokoontumisohjeistukset. Tulethan paikalle vain terveenä.
Tilaisuuden järjestää: Lähikalaa ammattikeittiöihin- ja Voimaa vesistöistä -hankkeet/Oulun Maa- ja kotitalousnaiset, Oulun Kalatalouskeskus, ProAgria Oulu ja Oulun ammattikorkeakoulu ja Kehittyvä kalatalous -hanke/Perämeren rannikon kalatalousryhmä