KalaPaja 2 – uusia makuja lähikalasta ammattikeittiöille
Oulu, 16.11.2021
Klo 14–19, Oulun Palvelualan Opisto, Teuvo Pakkalan katu 15
Kala-alan yritys- tai ammattikeittiöedustaja – tule hakemaan uusia ideoita tuotekehitykseen ja ruokalistoille!
Työpajassa keskustellaan lähikalatuotteiden käytöstä ammattikeittiöissä, niiden saatavuudesta sekä tuotekehitystarpeista. Yrityksillä on mahdollisuus esitellä omia tuotteitaan. Tuotteiden soveltuvuutta reseptiikkaan testataan valmistamalla maistiaisia yhdessä osallistujien kesken. Tilaisuus on suunnattu ensisijaisesti kala-alan jalostajille, ravintoloiden ja ammattikeittiöiden edustajille sekä kalastajille.
Työpaja on maksuton. Tervetuloa mukaan!
Ohjelma:
14.00–14.15 Tervetuloa! Aloituskahvit ja esittäytymiskierros
14.15–14.30 Lähikalaa ammattikeittiöihin – missä mennään? Essi Keränen, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset, ProAgria Oulu
14.30–15.00 Kalamassatuotteiden valmistusmenetelmät ammattikeittiöissä, Esa Rastas, Ammattiopisto Lappia
15.00–15.45 Kala-alan yritysten tuote-esittelyt
15.45–17.30 Keittiötyöskentely
17.30–18.45 Yhdessä maisteleminen: arviointi ja palaute
18.45–19.00 Ohjeistus ammattikeittiöille kalatuotteiden asiakastestauksiin ja jatkoaskeleet
19.00–19.00 Päivän päätös
Pidätämme oikeuden ohjelmamuutoksiin.
Ilmoittaudu mukaan viim. ke 10.11.2021 tästä linkistä.
Paikkoja on rajoitetusti – mukaan mahtuu noin 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioimme järjestelyissä ajantasaiset kokoontumisohjeistukset. Tulethan paikalle vain terveenä.
Tilaisuuden järjestää Lähikalaa ammattikeittiöihin-/ProAgria Oulu/Oulun Maa- ja kotitalousnaiset, Kehittyvä kalatalous-/Perämeren rannikon kalatalousryhmä ja Pyydyksestä pöytään -hankkeet/Ammattiopisto Lappia.