• proagriaoulu.fi » Yhteystiedot » Kaisa Myllykangas

  Kaisa Myllykangas


  Oulun Maa- ja kotitalousnaiset, Kauppurienkatu 23, 3. kerros, 90100 Oulu
  kaisa.myllykangas@maajakotitalousnaiset.fi
  0400 399 865
  ruoka-asiantuntija

  Katso Kaisan videoesittely tästä!

  "Olen sarjainnostuja ja tartun mielelläni uusiin mahdollisuuksiin. Työskentely Maa- ja kotitalousnaisissa on mahtavaa, sillä jokainen päivä on erilainen. Ruokakasvatus, -kurssit ja -luennot ovat minulle tärkeä osa työtä. Pääsen tekemään sitä eri ikäryhmien kanssa, lapsista ikääntyviin.

  Tällä hetkellä toteutan ruokakasvatusta esimerkiksi Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin Arjen sankarit -hankkeessa, jonka kohderyhmänä ovat työikäiset, työelämän ulkopuoliset miehet. Myös alueemme ruoka- ja elintarvikeyritysten tukeminen on minulle tärkeää. Maistuvaa meiltä ja muualta -hankkeessa edistän Pohjois-Pohjanmaan ruokaketjun kansainvälistymistä. Tarjoamme yhdessä Oulu2026:n kanssa mahdollisuuksia yrityksille kulttuuripääkaupunkivuoteen liittyen.
   
  Osa järjestömme paikallisyhdistyksistä on tullut minulle tutuksi muun muassa ruokakurssien ja luentojen kautta. Nämä tilaisuudet ovat aina mukavia kohtaamisia. Pidän uuden oppimisesta ja usein kuulenkin, että opiskelu taitaa olla se sinun harrastuksesi. Viimeisimpänä opintona olen suorittanut elintapaohjaajan pätevyyden, jota pääsen hyödyntämään ryhmien vetämisessä ja erilaisten elintapateemojen neuvonnassa.”

  Blogit