Järjestötoiminta

Oulun Maa- ja kotitalousnaisten jäsenenä olet mukana laajassa valtakunnallisessa verkostossa, joka edistää maaseudun elinvoimaisuutta. Yhdistykset tarjoavat paikan yhdessä tekemiselle ja olemiselle. Tärkeitä asioita ovat yhteisöllisyys, hyvinvointi, virkistäytyminen, kodin asiat, lähiruoka, - maisema ja -ympäristö, luonto, maaseutu ja pienyrittäjyys.

Tutustu toimintaamme

  • Yhdistykset järjestävät juuri sellaista toimintaa kuin sinä ja muut jäsenet toivovat. Liity jäseneksi.
  • Etsitkö Maa- ja kotitalousnaisten toimintaa läheltäsi? Tutustu alueemme yhdistyksiin.
  • Tutustu myös Koti ja maaseutu -lehteen! Koti ja maaseutu on Maa- ja kotitalousnaisten oma lehti, joka kertoo yrittäjistä ja maaseudusta, terveydestä, ihmissuhteista ja ilmiöistä. Lehdessä on hyviä ja ajankohtaisia ruokaohjeita, käsitöitä, pihoja ja puutarhoja. Juuri sitä mikä meitä kiinnostaa!
  • Tutustu ja tilaa Maa- ja kotitalousnaisten tuotteita verkkokaupasta! Tarjolla on paitoja, tyylikkäitä huiveja, kauniita koruja, mukavia lahjoja muistamiseen sekä paljon muuta.

Lisätietoa järjestötoiminnastamme: https://www.maajakotitalousnaiset.fi/jarjestotoiminta

Yhdistysten toimintakertomukset

Nyt on aika koota yhdistysten toiminta kirjoihin ja kansiin. Yhdistyksen toimijat ovat vaivojaan säästämättä olleet tuottamassa mitä erilaisempia tapahtumia ja toimintaa yhdistyksen jäsenille ja alueen asukkaille. Tällä kaikella talkoilla tehdyllä vapaaehtoistyöllä on iso merkitys yhteisen hyvän tuottajana.

Haluamme tuoda nähtäväksi työnne  määrän ja merkityksellisyyden. Toivomme pientä mietintää siitä, kuinka paljon aikaa tunneissa on kulunut kun kokouksissa on suunniteltu asioita ja erilaisia tapahtumia on järjestetty. Aiemmin talkootyötunnit ovat kerätty vain niin sanotuista varsinaisista talkootöistä. Tätä  tapaa kokeiltiin jo viime vuonna.  Jatkossa kannattaa aina kirjata tunteja matkan varrella muistiin, josta on helppo koota seuraavan vuoden talkootunnit.

Toimintakertomuslomakkeet löydät täältä.

Toimintavinkkejä yhdistyksille

Vuonna 2020-2021 Maa- ja kotitalousnaiset kannustavat ja opastavat tekemään konkreettisia ympäristötekoja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi ja luonnon monimuotoisuuden lisäämiseksi Pieni pala maaseutua -kampanjalla. Lue lisää teemasta ja toimintavinkeistä täältä.