• proagriaoulu.fi » Ajankohtaista » Koulutukset ja tapahtumat » Info luonnontuotealan koulutuksista
 • Info luonnontuotealan koulutuksista, LuotuKasvuun -hanke

  Kalajoki, 24.01.2019

  Klo 14-16, Tapion tupa, Hiekkasärkät, Matkailutie 3

  Oletko luonnontuoteyrittäjä tai alan yrittäjyydestä kiinnostunut Oulun eteläisellä alueella? Haluatko kehittää yrittäjyysosaamistasi ja tehdä yhteistyötä muiden yrittäjien kanssa? Tule kuulemaan LuotuKasvuun -hankkeen sisällöstä 24.1.2019 Kalajoelle!

  Oulun Maa- ja kotitalousnaiset ja PSK-aikuisopisto järjestävät yhteistyössä luonnontuotealan yrittäjille erilaista koulutusta elintarvike- ja kosmetiikkalainsäädäntöön liittyen. Koulutukset ovat osa PSK-aikuisopiston LuotuKasvuun -hanketta. LuotuKasvuun -hanke tukee luonnontuoteyrittäjyyttä erilaisilla työpajoilla, opintomatkoilla ja yhteisillä projekteilla. Toiminta on pääosin osallistujille maksutonta.

  Kouluttajina mm. Oulun Maa- ja kotitalousnaisista/ProAgria Oulusta ovat Kaisa Myllykangas ja Soila Hiltunen.

   

  LuotuKasvuun -hanke on PSK-Aikuisopiston hallinnoima sekä Euroopan maatalousrahaston ja PSK-Aikuisopiston rahoittama hanke, jossa parannetaan luonnontuote-yrittäjien valmiuksia ammattimaiseen liiketoimintaan ja luodaan uusia mahdollisuuksia alan tuotteiden myyntiin ja markkinointiin.

   

  Hankkeessa luodaan luonnontuottajien yhteisö, jossa tehdään yhteistyötä, testataan yritysideoita ja verkostoidutaan muiden alan toimijoiden kanssa. Hankkeessa järjestetään myös luotu-yrittäjyyttä tukevaa koulutusta ja opintomatkoja sekä vuosittainen luonnontuotteiden markkinatapahtuma "Villiyrttikarkelot". Tämän lisäksi ideoidaan ja toteutetaan yhteistä markkinointia ja myyntiä.

   

  Lisätietoja: projektipäällikkö Anne Siira-Pietikäinen p. 0443120857, anne.siira-pietikainen(at)psk.fi