• proagriaoulu.fi » Ajankohtaista » Koulutukset ja tapahtumat » Impin päivän sankkotalkoot
 • Impin päivän sankkotalkoot

  Liminka, 11.06.2021

  klo 14-16.30 (Värminkoski 2) ja klo 17.30-20 (Värminkoski 1)

  klo 14-16.30 (Värminkoski 2) KARTTALINKKI
  klo 17.30-20 (Värminkoski 1) KARTTALINKKI

  Impin päivä on Maa- ja kotitalousnaisten perinteinen tapahtumapäivä, jolloin monissa Maa- ja kotitalousnaisten yhdistyksissä järjestetään erilaisia kuntoilu- ja ulkoilutapahtumia. Tänä vuonna Impinpäivän teemana on kyläily ja tutustuminen alueen muihin yhdistystoimijoihin.

  Impin päivää vietetään myös Liminganjoella virtavesikunnostustalkoiden, eli ns. sankkotalkoiden merkeissä. Talkoot järjestetään laajassa yhteistyössä. Mukaan on ilmoittautunut iso joukko liminkalaisia ja alueellisia toimijoita: ProAgria Oulun Voimaa vesistöistä - ja VerksotoNeuvonta -hankkeet, Limingan Maaseutunaiset, Limingankylän jakokunta, LC Liminka-Liminganlahti, Limingan Yrittäjät, MTK Liminka ja Limingan kunta.

  Kunnostuksen tarkoituksena on parantaa ja monipuolistaa kalojen elinolosuhteita ja jokinäkymää mm. muokkaamalla joen uomaa moni-ilmeisemmäksi erilaisten virranohjaimien ja syvännekuoppien avulla. Tapahtuman aikana voi kysyä neuvoja erilaisista vesistöjen kunnostusmahdollisuuksista ja rahoituslähteistä.

  Talkoissa uomaan lisätään kutusoraa, sora lisätään sankoilla. Työtä ohjaa Oulun Kalatalouskeskuksen Heikki Tahkola. Mukaasi tarvitset työvaatetuksen ja kumisaappaat. Osallistujat ovat talkoovakuutettuja järjestäjän toimesta.

  Talkooeväät tarjoaa Limingan Maaseutunaiset. Tervetuloa!

   

  Ilmoittautuminen pe 4.6. mennessä: maarit.satomaa@maajakotitalousnaiset.fi