• proagriaoulu.fi » Ajankohtaista » Koulutukset ja tapahtumat » Hyvinvointia yrittäjille-ryhmä 2
 • Hyvinvointia yrittäjille -ryhmäkerta: Hyvinvointia luonnosta

  Oulu, 16.02.2023

  Klo 9.30-11.30, Sanginjoentie 1304, 90600, Oulu

  Huom! Tämä tapaaminen on peruuntunut!

  Yrittäjä tai yrittäjäksi tähtäävä, lähde mukaan käytännönläheiseen ja keskustelevaan hyvinvointiryhmä-pilottiin! Kokoonnumme kasvokkain neljä kertaa Oulussa ja mukaan mahtuu 12 yrittäjää/yrittäjyyttä suunnittelevaa. Pilottiryhmä on osallistujille maksuton.

  Hyvinvoiva yrittäjä on yrityksen tärkein voimavara, pidä siis itsestäsi arjessa huolta.

  Tällä tapaamiskerralla rentoudumme luonnossa. Luonnon hyvinvointivaikutuksista tiedetään entistä enemmän. Jo kohtuullisen lyhytkin oleskelu luonnossa auttaa rentoutumaan ja liikkuminen luonnossa antaa virtaa sekä kropalle että mielelle. Tapaamme Sanginjoella, jossa nautimme metsäluonnosta Isokankaanjärven suojellussa metsässä. Teemme rentoutusharjoituksen metsässä ja nautimme glögiä nuotiotulen ääressä. Keskustellaan myös arkiliikunnan merkityksestä. Pukeudu lämpimästi, sillä olemme ulkona. Tapaaminen Sanginjoen Nuorisoseuran parkkipaikalla, Sanginjoentie 1304, 90600 Oulu, josta siirrytään lähellä olevalle laavulle.

  Ryhmätapaamisen ohjaa maiseman- ja luonnonhoidon asiantuntija Kalle Hellström, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset.

  Klikkaa tästä ilmoittautumiseen! Ilmoittaudu viimeistään viikkoa ennen (9.2.). Voit ilmoittautua samalla lomakkeella jokaiseen tapaamiseen tai valita haluamasi tapaamiskerrat.

  Lisätietoa:

  Kalle Hellström, p. 043 825 5253

  kalle.hellstrom@maajakotitalousnaiset.fi