Hyönteisten mahdollisuudet tuotanto- ja lemmikkieläinten rehuna
Oulu, 27.11.2019
Tervetuloa Hyönteisten mahdollisuudet tuotanto- ja lemmikkieläinten rehuna -infotilaisuuteen!
Luvassa on Ruokaviraston katsaus lainsäädäntöön, tutkimustietoa Lukelta sekä paikallisten hyönteisalan toimijoiden puheenvuorot. Lisäksi lemmikkieläinrehurehuvalmistajien näkökulmia hyönteisraaka-aineen hyödyntämiseen esittelevät Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijat.
Ohjelma
Klo 12.00 Tervetuloa, Marja-Liisa Järvelä, Oulun ammattikorkeakoulu
Klo 12.05 Hyönteisten mahdollisuudet rehuksi, Pertti Marnila, Luke
Klo 12.40 Hyönteisten rehut ja hyönteiset rehuna –lainsäädäntökatsaus, Tarja Root, Ruokavirasto
Klo 13.40 Kahvitauko ja hyönteismaistiaisia
Klo 14.00 Miltä markkina näyttää, hyönteistuotteiden brändäys ja tuotteistus, Emmi ja Aku Wallenius, RyRy’sOy
Klo 14.30 Mustasotilaskärpänen rehuna ja rehun ainesosana, Ari Riihimaa, Entoprotoy
Klo 14.55 Lemmikkieläinrehurehuvalmistajien näkökulmia hyönteisraaka-aineen hyödyntämiseen, Tiina Korva, ja Maria Satokaski, Oulun ammattikorkeakoulun agrologi (AMK) -opiskelijat
Klo 15.15
Kommenttipuheenvuoro Virva Hallivuori ja Tiina Karlström, ProAgria Oulu
Yhteenveto päivästä ja kiitokset! Pertti Marnila, Luke
Klo 15.30 Näkemiin!
Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin.
Ilmoittaudu mukaan 24.11. mennessä tämän linkin kautta.
Lisätiedot:
MiniEines – hyönteisistä einestä ja euroja -hanke
Kaisa Myllykangas, p. 0400 399 865. kaisa.myllykangas@maajakotitalousnaiset.fi