Oulu, 08.06.2023
Klo 15-16, ProAgria Oulu, Kauppurienkatu 23, 3. kerros
Elintarvikealalla työskentelevän on hallittava elintarvikehygienian perusasiat, jotta hän osaa käsitellä ruokaa turvallisesti. Käytännön hygieniaosaaminen tarkoittaa hyvien hygieniakäytäntöjen noudattamista.
Työntekijä tarvitsee hygieniapassin, jos hän työssään käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Elintarvikealan toimijan velvollisuus on kustannuksellaan varmistaa, että työntekijöitä koulutetaan ja ohjataan heidän työtehtäviensä edellyttämällä tavalla. Lisäksi työnantajan on varmistuttava siitä, että elintarvikkeita käsittelevillä henkilöillä on elintarvikehygieenistä osaamista osoittava osaamistodistus eli hygieniapassi.
Miten saan hygieniapassin?
Testin hinta 60 € (sis. alv. 24 %). Maksu sisältää testin, todistuksen ja lähetyskulut. Maksu suoritetaan paikan päällä kortilla.
Sitovat ilmoittautumiset viikkoa ennen testitilaisuutta:
Essi Keränen, elintarvike- ja yritysasiantuntija, puh. 041 730 9058, essi.keranen@maajakotitalousnaiset.fi
Kauppurienkatu 23, 3. kerros, 90100 Oulu
puh. 045 6578 715