Hygieniapassitesti

Oulu, 25.04.2017

klo 15–16 ProAgria Oulu, Kauppurienkatu 23, 3. krs, kokoushuone


Työntekijä tarvitsee hygieniapassin, jos hän työssään käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Helposti pilaantuvia elintarvikkeita ovat esimerkiksi maito, liha ja kala.

Esimerkiksi kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt, erilaiset kioskit, pikaruokaravintolat, elintarvikemyymälät ja myös monet elintarvikkeita valmistavat tehtaat ovat sellaisia työpaikkoja, joissa työntekijällä pitää olla hygieniapassi.

Hygieniapassi tulee hankkia viimeistään 3 kk:n kuluessa työn aloittamisesta. Kolmeen kuukauteen lasketaan taannehtivasti myös aiemmat elintarvikealan työt, joissa hygieniapassia edellytetään.

Hygieniaosamistodistus on hyvä olla myös tilapäisiä kahvi- ja ruokatapahtumia sekä myyjäisiä järjestettäessä.

Testaajana elintarvike- ja yritysasiantuntija Soila Hiltunen, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset

Hygieniapassitestin hinta on 55,80 €/hlö (sis. alv 24 %).

Ilmoittaudu viimeistään pe 21.4.

ProAgria Oulu (vaihde), puh. 08 316 8611 tai anne.kipina@proagria.fi

Testaajana:

Soila HiltunenLue lisää