ProAgria Oulu (vaihde), puh. 08 316 8611 tai anne.kipina@proagria.fi
Kouluttajana:
Oulu, 20.05.2017
klo 9–16 ProAgria Oulu, Kauppurienkatu 23, 6. krs, neuvotteluhuone
Työntekijä tarvitsee hygieniapassin, jos hän työssään käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Helposti pilaantuvia elintarvikkeita ovat esimerkiksi maito, liha ja kala.
Esimerkiksi kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt, erilaiset kioskit, pikaruokaravintolat, elintarvikemyymälät ja myös monet elintarvikkeita valmistavat tehtaat ovat sellaisia työpaikkoja, joissa työntekijällä pitää olla hygieniapassi.
Hygieniapassi tulee hankkia viimeistään 3 kk:n kuluessa työn aloittamisesta. Kolmeen kuukauteen lasketaan taannehtivasti myös aiemmat elintarvikealan työt, joissa hygieniapassia edellytetään.
Hygieniaosamistodistus on hyvä olla myös tilapäisiä kahvi- ja ruokatapahtumia sekä myyjäisiä järjestettäessä.
Hygieniaosaamiskoulutuksen ja -testin hinta on 70 €/hlö (sis. alv 24 %). Hinta sisältää koulutuksen, etukäteen toimitetun materiaalin, testin ja todistuksen. Mukaan sopii n. 10 osallistujaa.
ProAgria Oulu (vaihde), puh. 08 316 8611 tai anne.kipina@proagria.fi
Kouluttajana:
Kauppurienkatu 23, 3. kerros, 90100 Oulu
puh. 045 6578 715