• proagriaoulu.fi » Ajankohtaista » Koulutukset ja tapahtumat » Hungry for Finland - Ruokamatkailun tuotteistaminen Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa
  • Hungry for Finland - Ruokamatkailun tuotteistaminen Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa

    Oulu, 04.02.2020

    Klo 9.30-15.30, Ravintola Nallikari, Nallikarinranta 15, Oulu

    Yhdessä tekoja! Ruoka tärkeäksi ja elämykselliseksi osaksi Suomen matkailua!

    Miksi ihmeessä Suomen ruokamatkailun kehittämistä?

    Matkailija syö ja juo useita kertoja päivässä. Positiiviset, odotukset ylittävät kokemukset, jopa elämykset saavat matkailijan hymyilemään, tekemään uusintaostoksia ja jakamaan kokemuksia somessa. Ruokakokemuksen myötä matkailija tutustuu paikalliseen elämäntapaan, kulttuuriin ja perinteisiin, lähiruokaan ja luonnonantimiin. Ruoan takia valitaan myös matkakohteita. Suomen matkailun kilpailukyvyn takia ruokamatkailua tulee kehittää.

    Päivän ohjelma

    klo 9.30 Aamukahvit
    klo 10.00 Hungry for Finland –kansallinen ruokamatkailuhanke, Kristiina Havas ja Kristiina Adamsson, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
    klo 10.30 Paikallisten matkailuhankkeiden ja -toimijoiden kuulumisia
    klo 11.00 Lounas (omakustanteinen)
    klo 12.00 Ruokamatkailun KV-markkinointi, kehittämispäällikkö, Terhi Hook, Visit Finland
    klo 12.30 Evästystä ruokatuotteen uudistamiseen, chef, ruokatuotannon lehtori, Sakari Ketolainen, Haaga-Helia amk
    klo 14.00 Ruokamatkailun reitit ja tuotteet Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa -workshop, työpajan purku
    klo 15.30 Tilaisuuden päätös

    Tilaisuuden järjestää Hungry for Finland (H4F) – ruokamatkailun tuotteistamishanke yhteistyössä Oulun Maa- ja kotitalousnaisten kanssa.

    Ilmoittaudu 28.1.2020 mennessä täällä.

    Lisätietoja:
    Arja Keränen, yritysasiantuntija
    arja.keranen@maajakotitalousnaiset.fi puh. 040 743 9731

    Lisätietoja:
    Ilmoittaudu 28.1.2020 mennessä: