• proagriaoulu.fi » HevosAgro » Hevosalan palveluhakemisto
 • Hevosalan palveluhakemisto

  HevosAgro on toteuttanut Pohjois-Pohjanmaan hevosalan palveluhakemiston. Hakemistoon on koottu laajalti alueen hevosalan palveluidentuottajien yhteystietoja, kuten esimerkiksi hoito- ja valmennuspalveluiden, kengittäjien, eläinlääkinnän, ym. tuottajien yhteystiedot. Hevosalan palveluhakemiston tarkoitus on toimia kohtaamispaikkana alan yrittäjien ja asiakkaiden välillä. Pohjois-Pohjanmaan hevosalan palveluhakemistoon on koottu hevosalan palveluidentuottajien ja seurojen yhteystiedot sekä lyhyt esittely kohteesta. Varsinainen markkinointi ja palveluista tiedottaminen on jatkossakin yrityksen omien kanavien kautta.

  Palveluhakemistoon kuuluminen on hevosalan palveluidentuottajille ja seuroille maksutonta ainakin vuoden 2015 loppuun asti. Yritysten ja seurojen kiinnostusta kuulua palveluhakemistoon tullaan tiedustelemaan erikseen, mikäli palvelu muuttuu maksulliseksi.

  Täytä yhteystietolomake, jos haluat saada yrityksesi/seuran yhteystiedot mukaan Pohjois-Pohjanmaan hevosalan palveluhakemistoon.

  Siirry Pohjois-Pohjanmaan hevosalan palveluhakemistoon tästä.

   

  Jos haluat yrityksesi/seuran yhteystiedot Pohjois-Pohjanmaan hevosalan palveluhakemistoon, täytä yhteystietolomake tästä.