• proagriaoulu.fi » HevosAgro
 • HevosAgro - hevosalaa kehittämään

  ProAgria Oulu tarjoaa asiantuntijapalveluita myös hevosalalle:
  Yrittäjille suunnatut palvelut löydät sivuiltamme.
  Tiedotus ja infotilaisuuksien osalta seuraa tapahtumakalenteria.

  ProAgria Oulu on toteuttanut vuosina 2010-2014 kaksi HevosAgro-kehittämishanketta Pohjois-Pohjanmaalla. Kaikki HevosAgro hankkeiden materiaali on vapaasti käytettävissänne näillä sivuilla!

  Vuosina 2010-212 HevosAgro I - Valjastettua tietoa hanke välitti tietoa ja edisti yhteistyötä. HevosAgro I saavutti satoja alan toimijoita ja sai erittäin positiivista palautetta. Hankkeen tapahtumissa oli yhteensä yli 2000 osallistujaa. Yli 90 prosenttia osallistuneista on pitänyt käsiteltyjä aihepiirejä kiinnostavina ja hyödyllisinä. Tutustu hanke-esitteeseen.

  Vuosina 2013-2014 HevosAgro II - Kehittäen kärkeen hankkeessa edistettiin erityisesti hevosalan yritystoimintaa ja palvelutuotantoa sekä palveluiden saatavuutta. Samalla parannettiin hevospalvelualan neuvonnan toimintamalleja ja asiantuntijaverkoston toimintaa. Hankkeessa panostettiin erityisesti yrittäjille suunnattuun toimintaan ja tapahtumiin osallistuikin yhteensä 100 yrittäjää. Myös kysyttyä tiedonvälitystoimintaa jatkettiin infotilaisuuksissa, tapahtumissa ja internetsivujen kautta.

  Kaikki hankkeissa tuotettu materiaali on vapaasti käytettävissä näiden internetsivujen kautta myös jatkossa. Hankkeiden aikana kootusta Pohjois-Pohjanmaan hevosalan palveluhakemistosta löytyy jatkossakin alueen hevosalan palveluntuottajien yhteystietoja. Pohjois-Suomen Laatuheinärenkaan sivuilta löytyy alueen hevosheinän tuottajien yhteystietoja.

  HevosAgro-hankkeet saivat rahoitusta Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta. Tuet on myöntänyt Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus.