Herkkutatista bisnestä?
16.11.2022
klo 9.30-11.30, Teams-etäyhteys (linkki tulee ilmoittautuneille sähköpostiin)
Kuulemme ja keskustelemme herkkutatin monipuolisista liiketoimintamahdollisuuksista, ravintoarvoista ja tuotekehitysideoista. Luvassa on myös kv-terveiset Italiasta. Tervetuloa mukaan kaikille avoimeen ja maksuttomaan webinaariin!
Ohjelma
Tervetuloa!
Mikä ihmeen herkkutatti? Herkkutatin välttämätön liitto puiden kanssa, biologi ja sieniasiantuntija Jarkko Korhonen
Herkkutattibisneksen mahdollisuudet ja haasteet – miten italialaiset sen tekevät? asiantuntija Satu Tietari, Pyhäjärvi-instituutti, ”Hurahdetaan herkkutatteihin” -hanke
Herkkutatti lautasella ja leivän lisänä, keittiömestari, sienimies ja yrittäjä Esko Holopainen, Sienestä Oy
Ravinteikas herkkutatti – mitä merkitään myyntipakkaukseen? projektipäällikkö, Mervi Louhivaara, Turun yliopiston Brahea-keskus
Kysymyksiä ja keskustelua - katse eteenpäin!
Muutokset mahdollisia.
Ilmoittaudu mukaan tästä
Lisätiedot: Mervi Tiermas p. 044 431 4606, mervi.tiermas@maajakotitalousnaiset.fi
Tilaisuuden järjestää:
Maistuvaa meiltä ja muualta -hanke: ProAgria Oulu/MKN Oulu
Hurahdetaan herkkutatteihin -hanke: Pyhäjärvi-instituutti
Luonnontuotteet ja luontopalvelut kasvuun Pohjois-Pohjanmaalla – LuoPPo-hanke: Suomen metsäkeskus ja Oulun 4H-yhdistys
Pohjois-Pohjanmaan ruokakulttuurin ja matkailun kehittäminen osana Euroopan kulttuuripääkaupunkivalmistelua, Oulu2026