• proagriaoulu.fi » Ajankohtaista » Koulutukset ja tapahtumat » Herkkutatista bisnestä
  • Herkkutatista bisnestä?

    16.11.2022

    klo 9.30-11.30, Teams-etäyhteys (linkki tulee ilmoittautuneille sähköpostiin)

    Kuulemme ja keskustelemme herkkutatin monipuolisista liiketoimintamahdollisuuksista, ravintoarvoista ja tuotekehitysideoista. Luvassa on myös kv-terveiset Italiasta. Tervetuloa mukaan kaikille avoimeen ja maksuttomaan webinaariin!

    Ohjelma

    Tervetuloa!

    Mikä ihmeen herkkutatti? Herkkutatin välttämätön liitto puiden kanssa, biologi ja sieniasiantuntija Jarkko Korhonen

    Herkkutattibisneksen mahdollisuudet ja haasteet – miten italialaiset sen tekevät? asiantuntija Satu Tietari, Pyhäjärvi-instituutti, ”Hurahdetaan herkkutatteihin” -hanke

    Herkkutatti lautasella ja leivän lisänä, keittiömestari, sienimies ja yrittäjä Esko Holopainen, Sienestä Oy

    Ravinteikas herkkutatti – mitä merkitään myyntipakkaukseen? projektipäällikkö, Mervi Louhivaara, Turun yliopiston Brahea-keskus

    Kysymyksiä ja keskustelua - katse eteenpäin!

    Muutokset mahdollisia.

    Ilmoittaudu mukaan tästä

    Lisätiedot: Mervi Tiermas p. 044 431 4606, mervi.tiermas@maajakotitalousnaiset.fi  

    Tilaisuuden järjestää:

    Maistuvaa meiltä ja muualta -hanke: ProAgria Oulu/MKN Oulu
    Hurahdetaan herkkutatteihin -hanke: Pyhäjärvi-instituutti
    Luonnontuotteet ja luontopalvelut kasvuun Pohjois-Pohjanmaalla – LuoPPo-hanke:  Suomen metsäkeskus ja Oulun 4H-yhdistys
    Pohjois-Pohjanmaan ruokakulttuurin ja matkailun kehittäminen osana Euroopan kulttuuripääkaupunkivalmistelua, Oulu2026

    Maistuvaa meiltä ja muualta – lue lisää.