• proagriaoulu.fi » Ajankohtaista » Uutiset » Heini Iinatti Oulun Maa- ja kotitalousnaisten toiminnanjohtajaksi
 • Heini Iinatti Oulun Maa- ja kotitalousnaisten toiminnanjohtajaksi

  26.02.2021

  Oulun Maa- ja kotitalousnaisten uutena toiminnanjohtajana aloittaa toukokuun alussa FM Heini Iinatti. Uudessa tehtävässään hän kehittää, johtaa ja hallinnoi Maa- ja kotitalousnaisten toimintaa Pohjois-Pohjanmaalla valtakunnallisen strategian mukaisesti.

  Pääaineenaan ympäristösysteemien biofysiikkaa opiskellut Iinatti on täydentänyt ympäristöalan korkeakoulututkintoaan maaseudun kehittäjän, ammatillisen opettajan, yritysneuvojan, sosiaali- ja terveysalan sekä yritysjohtamisen tutkinnoilla.

  Hän on toiminut aiemmin muun muassa ympäristöinsinöörin tehtävissä teollisuudessa ja ympäristötarkastajana Oulun kaupungilla. Uuteen työhönsä hän siirtyy ProAgria Oulun hankekoordinaattorin, yritysasiantuntijan ja tiimiesimiehen tehtävistä.

  - Osaamiseni tukee Maa- ja kotitalousnaisten strategiaa ja visiota maistuvasta, monimuotoisesta, kestävästä ja elinvoimaisesta maaseudusta kaupunkeja unohtamatta.

  - Myös kiinnostuksen kohteeni ja arvomaailmani ovat linjassa asiantuntijajärjestön toiminta-ajatuksen kanssa. Asun maaseutumaisessa ympäristössä kaupungin kupeessa. Harrastan puutarhanhoitoa, hevosia, koiria, kanoja ja lampaita sekä luonnossa liikkumista, sienestystä ja marjastusta. Omista ja kotimaisista raaka-aineista itse valmistettu ruoka on perheellemme sydämen asia.

  Maa- ja kotitalousnaiset on valtakunnallinen ja kansainvälisesti linkittynyt asiantuntijajärjestö, jonka keskeistä työtä on ruoka- ja ravitsemusosaamisen edistäminen, maiseman- ja luonnonhoidon kehittäminen, yrittäjyyden tukeminen sekä järjestötoiminta ja yhteisöllisyyden vahvistaminen.

  Oulun Maa- ja kotitalousnaiset toimii osana ProAgria Oulua. Pohjois-Pohjanmaalla työskentelee noin 80 asiantuntijan verkosto.

  Lisätietoa:
  Heini Iinatti, puh. 040 555 1674,
  heini.iinatti@proagria.fi
  www.maajakotitalousnaiset.fi