• proagriaoulu.fi » Yhteystiedot » Hakemisto

  Yrityspalvelut

  Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@proagria.fi

  Iinatti Heini

  toiminnanjohtaja
  Oulun Maa- ja kotitalousnaiset, Kauppurienkatu 23, 90100 Oulu
  Puh. 040 555 1674
  • Oulun Maa- ja kotitalousnaisten toiminnan kehittäminen, johtaminen ja hallinto
  • hankkeet ja sidosryhmätyö
  • järjestö- ja jäsenasiat
  • MKN yrityspalvelut
  • Neuvo: Kilpailukyky

  Uutiset

  26.2.2021 Heini Iinatti Oulun Maa- ja kotitalousnaisten toiminnanjohtajaksi

  Blogit

  16.11.2020 Sosiaalinen vastuu – haaste vai mahdollisuus?

  Nurkkala Olli

  palvelupäällikkö, talous ja johtaminen
  ProAgria Oulu, Kauppurienkatu 23, 3. kerros, 90100 OULU
  Puh. 045 6578 710

  Katso Ollin videoesittely tästä!

  • asiakastyön johtaminen
  • Neuvo: Kilpailukyky

  "Saan tehdä monipuolista työtä maaseudun elinvoimaisuuden hyväksi yhdessä huippuammattilaisten kanssa. Työkavereiden, asiakkaiden ja sidosryhmien ihmisten kanssa tapaamiset ovat tärkeä osa työtäni ja jokaisella kerralla oppii myös uutta. Tiimityöllä saavutetaan parhaat mahdolliset tulokset. Yhdessä pohtien vaikeatkin asiat saadaan yleensä sujumaan."

  Blogit

  31.5.2022 Taloudellinen vastuu on yrityksen kivijalka ja hyvän tuloksen perusta

  Keränen Essi

  elintarvike- ja yritysasiantuntija
  Kauppurienkatu 23, 3. kerros, 90100 Oulu
  Puh. 041 730 9058

  ”Työni vaihtelee ruoka- ja ravitsemusaiheisten luentojen ja koulutusten järjestämisestä elintarvikealan kehittämistehtäviin erilaisissa hankkeissa. Minulla on myös oikeudet hygieniapassitestien järjestämiseen ja hygieniapassien myöntämiseen.

  Pidän työni monipuolisuudesta ja siitä, että saan koko ajan oppia uutta. Lähikalaa ammattikeittiöihin -hankkeen kautta olen saanut tutustua kala-alan toimintaan. Mitä enemmän olen alasta oppinut, sitä enemmän janoan lisätietoa.

  Parasta työssäni on kuitenkin se, että saa jakaa oppimiaan ja oivaltamiaan asioita eteenpäin ja olla muille avuksi esimerkiksi ohjaamalla ihmisiä terveellisempiin ruokavalintoihin tai auttamalla elintarvikealan yrittäjiä pakkausmerkintöjen kanssa. Asiakkaiden kanssa työskennellessä oppii myös itse koko ajan lisää ja oppii näkemään asioita eri näkökulmista.

  Olen opiskellut pääaineenani ravitsemus- ja elintarvikebiotekniikkaa Itä-Suomen yliopistossa ja työssäni saan hyödyntää laaja-alaisesti sekä koulutukseni että aiemman työkokemukseni antamia oppeja. Tunnen olevani oikeassa paikassa.”

  Blogit

  4.5.2022 Hyvinvointia ruoasta -ohjaaja opastaa kohti terveellisiä ruokailutottumuksia

  Kokko Tuula

  yritysasiantuntija
  ProAgria Oulu, Oulaisten toimisto, Kehäkatu 4, 86300 Oulainen
  Puh. 040 864 4946

  Katso Tuulan videoesittely tästä!

  "Olen apuna ja tukena yrittäjää mietityttävissä kysymyksissä. Minua innostaa ja haastaa työssäni yritysideoiden kehittely sekä kannattavuuden ja eri vaihtoehtojen pohdinta yhdessä yrittäjän kanssa.  Saan tehdä töitä maaseudun puolesta ja toimia monimuotoisten toimialojen kanssa. Keskustelut yrittäjien kanssa ovat palkitsevia.

  Työyhteisön hyvä henki antaa työhön tukea. Kaikki asiantuntijat ovat aina valmiita auttamaan toisiaan ja työskentelevät pyyteettömästi asiakkaiden hyväksi. Huippuammattilaisten seurassa viisastuu itsekin."

  Kokkoniemi Hannu

  yritys- ja energia-asiantuntija
  ProAgria Oulu, Nivalan toimisto, Pajatie 5, 85500 Nivala
  Puh. 040 546 4853

  ”Työtehtäviini kuuluu tätä nykyä yritys- ja energiapuolen asioita. Edistän maaseutuyrittäjyyttä ja yhteistyötä yritysten välillä. Testaan yritysideoita ja kehitän niitä yhdessä yrittäjän kanssa. Teen myös liiketoiminta-, rahoitus-, maksuvalmius- ja kannattavuuslaskelmia. Maatilojen yhtiöittämiseen liittyvä osakekauppojen suunnittelu, kauppakirjat, luonnoskauppakirjat sekä sulautumiset, jakautumiset ja muut omistusmuutokset ovat myös työtäni.

  Teen myös energianeuvontaa ja -suunnitelmia sekä erilaisia energiatarkasteluja ja -laskelmia maatiloille.

  Maatilojen kilpailukykyä ja kannattavuutta sekä erilaisia energiaratkaisuja voi suunnitella ja pohtia Neuvo-rahaa hyödyntäen.

  Parasta ja antoisinta työssäni on, kun voin auttaa yrittäjää monesti hyvin haastavissa kysymyksissä sekä löytää hyviä ratkaisuja ja kehittää yritystä yhdessä. Nautin ihmisläheisestä työstäni. Työ vapauttaa.😊”

  Lämpöä metsästä, sähköä taivaaltaLue lisää