• proagriaoulu.fi » Yhteystiedot » Essi Keränen

  Essi Keränen


  Kauppurienkatu 23, 3. kerros, 90100 Oulu
  essi.keranen@maajakotitalousnaiset.fi
  041 730 9058
  elintarvike- ja yritysasiantuntija

  ”Työni vaihtelee ruoka- ja ravitsemusaiheisten luentojen ja koulutusten järjestämisestä elintarvikealan kehittämistehtäviin erilaisissa hankkeissa. Minulla on myös oikeudet hygieniapassitestien järjestämiseen ja hygieniapassien myöntämiseen.

  Pidän työni monipuolisuudesta ja siitä, että saan koko ajan oppia uutta. Lähikalaa ammattikeittiöihin -hankkeen kautta olen saanut tutustua kala-alan toimintaan. Mitä enemmän olen alasta oppinut, sitä enemmän janoan lisätietoa.

  Parasta työssäni on kuitenkin se, että saa jakaa oppimiaan ja oivaltamiaan asioita eteenpäin ja olla muille avuksi esimerkiksi ohjaamalla ihmisiä terveellisempiin ruokavalintoihin tai auttamalla elintarvikealan yrittäjiä pakkausmerkintöjen kanssa. Asiakkaiden kanssa työskennellessä oppii myös itse koko ajan lisää ja oppii näkemään asioita eri näkökulmista.

  Olen opiskellut pääaineenani ravitsemus- ja elintarvikebiotekniikkaa Itä-Suomen yliopistossa ja työssäni saan hyödyntää laaja-alaisesti sekä koulutukseni että aiemman työkokemukseni antamia oppeja. Tunnen olevani oikeassa paikassa.”

  Blogit

  4.5.2022 Hyvinvointia ruoasta -ohjaaja opastaa kohti terveellisiä ruokailutottumuksia