• proagriaoulu.fi » Ajankohtaista » Koulutukset ja tapahtumat » Elintarvikehygienian vaikutus tuotantohävikkiin
  • Elintarvikehygienian vaikutus tuotantohävikkiin

    Oulu, 25.11.2021

    klo 13-16, Alasintie 3-7

    Miten vähentää hävikkiä elintarviketuotannossa hyvällä hygienialla? Tule kuulemaan lisää hyvistä käytännöistä! Tutustumme myös kauppojen ylijäämästä uusia tuotteita jalostavan CiiYoun tarinaan ja tiloihin. CiiYoun asiakkaita ovat ravintolat, kaupat ja tuotteita myydään myös yrityksen verkkokaupassa.

    Ohjelma

    • Tervetuloa!
    • Hygienia elintarviketuotannossa – hävikin kannalta kriittiset vaiheet, elintarvike- ja yritysasiantuntija Soila Hiltunen, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset, ProAgria Oulu
    • Hävikistä hyvää  – hävikin hyödyntäminen tuotannossa, CiiYoun toiminta ja tilojen esittely
    • Keskustelua

    Tilaisuus on maksuton. Mukaan mahtuu 10 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Kahvitarjoilu. Tilaisuus on suunnattu ensisijaisesti alkutuottajille ja elintarvikeyrityksille.

    Ilmoittaudu mukaan tästä

    Lisätiedot ja varapaikkojen tiedustelu:
    soila.hiltunen@maajakotitalousnaiset.fi, p. 0400 182 584

    Tapahtuman järjestää ProAgria Oulun ja Oulun Maa- ja kotitalousnaisten Ruokeva - ruokaa kestävästi ja vastuullisesti -hanke.