• proagriaoulu.fi » Ajankohtaista » Koulutukset ja tapahtumat » COOPID Bioeconomy Conference
 • COOPID Bioeconomy Conference

  31.05.2023

  klo 9.00-12.30, Les Ateliers des Tanneurs Rue des Tanneurs 60A, 1000, Brysseli

  COOPID on vuonna 2021 käynnistetty hanke, jonka tavoitteena on tuoda yhteen alkutuottajat ympäri Eurooppaa ja jakaa tietoa menestyneistä biopohjaisista liiketoimintamalleista. Hanke vahvistaa yhteistyötä ja tiedon siirtoa eri sidosryhmien ja maiden välillä tukemalla biopohjaisten liiketoimintamallien kehittämistä alueelliset ja toimialakohtaiset olosuhteet huomioiden. Biopohjaisista liiketoimintamalleista kerätyn tiedon perusteella hankkeessa on luotu suosituksia, jotka edistävät alan investointeja sekä tutkimus- ja kehitystyötä uusien arvoketjujen luomiseksi.

  Nyt on aika summata yli kahden vuoden hanketyön tulos ja päättää matka COOPID Bioeconomy Conference -tapahtumaan Brysselissä 31. toukokuuta 2023 jossa kumppanit ja toimijat antavat suosituksia politiikan, tutkimuksen ja alkutuotantosektorin sidosryhmille.

  Osallistuessasi pääset:

  • keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa alkutuottajien kohtaamista haasteista biotalouden liiketoimintamahdollisuuksissa.
  • verkostoitumaan alan avaintoimijoiden kanssa.
  • kuulemaan ensi kädessä COOPID-hankkeen tuottamista tuloksista.
  • vierailemaan projektinäyttelyyn ja viemään matkamuistona kotiisi kaikki COOPID-hankkeen tuottamat videot, resurssit ja materiaalit.

  Konferenssin ohjelma sisältää innostavia puheenvuoroja, verkostoitumista ja inspiroivia paneelikeskusteluita mm. innovaatioista alkutuotantosektorilla ja nuorista viljelijöistä uusien biotalouden mahdollisuuksien veturina maaseudulla.

  Mikä parasta – jos olet kiinnostunut, voit nauttia kahdesta maaseutuun, kestävään kehitykseen ja ruuantuotantosektoriin liittyvästä tapahtumasta saman päivän aikana! COOPID Bioeconomy Conference on aikataulutettu niin, että osallistujat voivat vierailla myös Brysselissä järjestettävässä EU AgriResearch Conference -tapahtumassa vain 15 minuutin kävelymatkan päässä COOPIDin tapahtuman sijainnista. Huomaathan, että tilaisuuksiin on erilliset ilmoittautumiset.

  Kurkkaa tapahtuman ohjelma ja ilmoittaudu mukaan!

  COOPID Bioeconomy Conference ja EU AgriResearch Conference ovat osa EU Green Week 2023 ohjelmakokonaisuutta.

  Lisätietoja:

  Tuomo HeikuraLue lisää