• proagriaoulu.fi » Palvelut » Maito » Automaattilypsyn kehittäminen
 • Automaattilypsyn asiantuntija tukee kohti tavoitteita

  Kun automaattilypsy on juuri alkamassa tai tuotannon tulokset tuntuvat junnaavan paikalla, yrittäjän tukena ovat ProAgrian automaattilypsyyn erikoistuneet asiantuntijat.

  ProAgrian automaattilypsyn kehitysohjelma auttaa yrittäjää hyödyntämään lypsyrobottia monipuolisesti sekä tuotannossa että johtamisessa – kehittämään tilaansa kohti tavoitteita. Automaattilypsyn asiantuntija tuntee eri lypsyrobotit ja niiden mahdollisuudet sekä osaa hahmottaa tilakokonaisuuden monesta näkökulmasta.

  Tiimi puhaltaa yhteen hiileen

  Automaattilypsyn asiantuntijat kulkevat robottitilojen rinnalla osana monialaista tilatiimiä, joka puhaltaa yhteen hiileen ja kulkee kohti yhdessä asetettuja tavoitteita.

  Yhteistyö alkaa yrityksen nykytilan kartoituksesta, josta päästään tarvittaviin toimiin ja tavoitteisiin sekä niiden säännölliseen seurantaan. Tavoitteina voi olla parempi ja tasaisempi maitotuotos, rehukustannusten optimointi, mutta yhtä hyvin työajan säästö.

  Etäseurantaa, opastusta ja tarvittavia korjausliikkeitä sekä navettatapaamisia järjestetään sovitun aikataulun mukaan. Kehitystä seurataan kuukausittain ja esimerkiksi ruokinnan taloudellisuutta seurantalaskelmien pohjalta.

  Kysy lisää automaattilypsyn asiantuntijoiltamme