• proagriaoulu.fi » Ajankohtaista » Blogit » Onnistumme yhdessä » Asiantuntijatyö kantaa hedelmää
 • 11.04.2017

  Asiantuntijatyö kantaa hedelmää

  Neuvonnan vaikuttavuus on noussut viime aikoina useasti esille. Olen vastikään soittanut yli sadalle asiakkaalle sekä keskustellut työstämme, palveluistamme ja erityisesti tilojen taloudellisista haasteista. Esillä on ollut myös laskutuksemme, ja sitäkin on järjestelty.

  Voin kiitollisuudella todeta, että ainakin näiden soittojen perusteella työhömme ollaan vähintäänkin tyytyväisiä. Neuvontaa halutaan jatkossakin ja asiakkaamme luottavat asiantuntijapalveluihimme. Esimerkiksi neuvontaa säännöllisesti ja paljon käyttävillä kotieläintiloilla on keskimääräistä korkeampi keskituotos, kun tarkastellaan isoja aineistoja. Tämä havainto on noussut näkyviin numeroiden kautta.

  Maailmalla on täsmälleen sama huomio: menestyvät asiakkaat käyttävät ulkopuolisia asiantuntijoita keskimääräistä enemmän. He ulkoistavat asioita ja keskittyvät oman osaamisensa ydinasioihin. He myös panostavat tilansa johtamiseen ja asioiden organisointiin.

  Jos opit toimivat muualla, toimivat ne meilläkin. Esimerkki tästä ovat kotieläintilan tekemiset. Tämän olemme havainneet viimeksi maaliskuussa Tanskaan suuntautuneella opintomatkalla, joka keskittyi maatilan johtamiseen.

  Asiantuntijan käyttö on investointi, jonka on tuotava tulosta asiakkaalle. Tämä on toimintamme lähtökohta ja tämän ympärillä teemme työtä. Asiakkaamme meitä tähän haastavat ja olemme hyvällä tiellä – onnistumme yhdessä.

  Hyvää kevättä ja menestystä suomalaisen ruuan eteen tehtävälle työlle.

  Vesa Nuolioja
  johtaja
  ProAgria Oulu

  Vesa NuoliojaLue lisää

   

  Kommentit

  Kirjoitusta ei ole vielä kommentoitu.

  Kirjoita uusi kommentti

  Apunasi on laaja osaajaverkostomme. Ota yhteyttä!