Arctic Food Corner – kehitä yritystäsi ja saa tuotteesi premium-markkinoille!
Oulu, 01.11.2022
klo 12.00–13.30, Oulu2026 showroom, Torikatu 18 tai Teams-etäyhteys
Arctic Food Corner on konsepti, joka kokoaa yhteen ruokakulttuurin ajankohtaisia mahdollisuuksia yrityksille infon muodossa. Aina on myös aikaa keskustelulle. Arctic Food Corneria luotsaavat Niina Keränen/Oulu2026 ja Kaisa Myllykangas/MKN Oulu. Haasta meitä ja heitä idea, josta haluat kuulla!
Ensimmäisessä kornerissa seilaamme premium-markkinoille ja kuulemme superjahtien mahdollisuuksista kotimaisten elintarvikkeiden viennissä.
Kuulemme Ravintorengas Oy:n yritysesittelyn Satakunnasta ja esittelyn uudesta koulutuksesta, jolla voi hakea pysyvyyttä maaseutuyrityksen tuotteiden ja palveluiden kannattavuuteen.
Kehitä yritystäsi ja saa tuotteesi premium-markkinoille!
Ilmoittaudu mukaan tästä
Ohjelma
Klo 12.00 Tervetuloa!
Klo 12.05 Kiinnostavatko Premium-markkinat? Suomalaisia elintarvikkeita superjahdeille, Hanne Husso, Husso Consulting
Klo 12.30 Yritysesimerkki KV-toiminnasta Satakunnasta: Ravintorengas Oy, kaupallinen johtaja Mia Nygård-Peltola
Klo 12.45 Innovoi tuotteita, paranna palveluita, kehitä prosesseja! Maaseutuyrityksen kehittäjä, tuotekehitystyöhön erikoisammattitutkinto, Jarkko Koskela, Rastor-instituutti
Klo 13.00 Ajankohtaista alueelta – hankkeiden KV-terveiset
Klo 13.10 Keskustelua
Klo 13.30 Lopetus
Ohjelmamuutokset mahdollisia.
Lisätiedot: Kaisa Myllykangas p. 0400 399 865, kaisa.myllykangas@maajakotitalousnaiset.fi
Tilaisuuden järjestää:
Maistuvaa meiltä ja muualta -hanke: ProAgria Oulu/MKN Oulu
Pohjois-Pohjanmaan ruokakulttuurin ja matkailun kehittäminen osana Euroopan kulttuuripääkaupunkivalmistelua, Oulu2026
Satakunta lautasella – Sikses parhaat maut -hanke: ProAgria Länsi-Suomi, Pyhäjärvi-instituutti ja Satafood Kehittämisyhdistys