Arctic Food Corner - Reykjavikin matkan kuulumiset
Oulu, 15.11.2022
ti 15.11. klo 9.00-12.00, Oulu2026 tiloissa, Torikatu 18, Oulu
Arctic Food Cornerin toisessa sessiossa keskitymme Arctic Food Labin Islannin matkaan. Kuulemme, millaisen vastaanoton pohjoisen alueen tuotteet saivat Reykjavikissa. Kiurun Juustola/Minimeijerin yrittäjä Lasse Eloranta kertoo kokemuksestaan pienyrittäjän näkökulmasta.
Ohjelma
9.00 Tervetuloa ja aamukahvit
9.15 Millaisen vastaanoton pohjoisen alueen tuotteet saivat Reykjavikissa, yhteistyömahdollisuudet ja ideat / Niina Keränen, Oulu2026
9.45 Tyrnävän tuliaiset matkalta / Lasse Lyijynen, Tyrnävän Kehitys
10.00 Mikroyrityksen näkökulma – miten pieni yritys voi saada tuotteensa kansainvälisille markkinoille?
Kokemukset ja opit Reykjavikin matkalta / Lasse Eloranta, Kiurun Juustola/Minimeijeri
10.30 Keskustelua ja yhteistä ideointia
11.00 Loppuvuoden Arctic Food Lab – tilaisuudet ja kuulumiset!
11.15 Tilaisuuden päätös
Ilmoittautuminen https://www.lyyti.fi/reg/Arctic_Food_Corner
Arctic Food Corner on konsepti, joka kokoaa yhteen ruokakulttuurin ajankohtaisia mahdollisuuksia yrityksille infon muodossa. Aina on myös aikaa keskustelulle. Arctic Food Corneria luotsaavat Niina Keränen/Oulu2026 ja Kaisa Myllykangas/MKN Oulu. Haasta meitä ja heitä idea, josta haluat kuulla!