• proagriaoulu.fi » Ajankohtaista » Koulutukset ja tapahtumat » Arctic Food Corner - Artesaaniruoan SM -kilpailu tulossa syksyllä 2023 Rovaniemelle!
 • Arctic Food Corner - Artesaaniruoan SM-kilpailu tulossa syksyllä 2023 Rovaniemelle

  Oulu, 14.06.2023

  klo 14.30 - 16.00, ProAgria Oulu, Kauppurienkatu 23, 6. krs

  Onko Artesaaniruoka SM-kilpailu sinulle tuttu?

  Huhtikuun Arctic Food Cornerissa pääsemme kuulemaan Arteesaaniruoan 2023 SM-kilpailuista, kun vieraaksemme saapuu Eija Lamsijärvi Suomen Artesaaniruokayhdistyksestä kertomaan kilpailun konseptista ja hyödyistä.

  Kilpailu järjestetään 17.-19. lokakuuta 2023 kahdeksatta kertaa – tänä vuonna Rovaniemellä. Kilpailu on tarkoitettu pienille ruoka- ja elintarvikealan yrityksille, jotka jatkojalostavat elintarvikkeita paikallisista raaka-aineista käsityömäisesti. Artesaaniruoan SM-kilpailun avulla pienet yritykset pääsevät vauhdittamaan tuotteidensa myyntiä sekä markkinointia.

  Käy tutustumassa Artesaaniruoka SM-kilpailuihin virallisilla nettisivuilta.
  Lue täältä Maistuvaa meiltä ja muualta hankkeen blogi ja kokemuksia edellisen vuoden kisoista

  Jos ajatus kilpailuun osallistumisesta yhtään kutkuttaa, niin tulehan tulla kuulolle!

  Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä

  Arctic Food Corner on konsepti, joka kokoaa yhteen ruokakulttuurin ajankohtaisia mahdollisuuksia yrityksille infon muodossa. Aina on myös aikaa keskustelulle. Arctic Food Corneria luotsaavat Niina Keränen/Oulu2026 ja Kaisa Myllykangas/MKN Oulu. Haasta meitä ja heitä idea, josta haluat kuulla!

   

  Maistuvaa meiltä ja muualta – lue lisää.