Talousseuran lippu
Oulun läänin Talousseuran järjestölipun on suunnitellut taiteilija A. Tuhka ja sen on ommellut Talousseuran kotiteollisuuskonsulentti Raili Rinne. Lippu vihittiin Ylikiimingin maatalousnäyttelyn yhteydessä 28.8.1960, vihkimisen suoritti tuomiorovasti L. P. Tapaninen.
Lipun väri: Keltainen pohjaväri merkitsee kypsyyttä. Se kuvaa tuleentunutta viljapeltoa, joka lainehtii auringon loisteessa värin vivahteissa samaan tapaan kuin lippukin tuulen sitä liehutellessa.
Lovetus: Lipun alareuna on lovettu. Sillä taiteilija on halunnut kuvata kynnöspeltoa, jossa auran viilut ovat kääntyneinä toisiaan vasten. Kummallekin sivulle on jätetty yksi viillos puolikkaaksi osoittamaan, että maamiehen niin oikealla kuin vasemmallakin puolella on vielä arvaamaton määrä kynnettävää, ts. maamiehen työlle ei näy loppua. Samalla ne kuvaavat, että kyntäen ja raivaten voidaan vielä vallata peltoa viljelykselle, kyntö ei tule loppumaan.
Tunnus: Lipun keskellä on järjestön tunnus, jota sanotaan M-merkiksi. Sitä se ei kuitenkaan ole. Koska tämä tunnusmerkki on syntynyt monia vuosia aikaisemmin kuin itse lippu, on taiteilijalla ollut silloin osaksi samat näkemykset kuin lippuakin suunnitellessaan. Tunnusmerkki on jäsenistön keskuudessa hyvin tunnettu ja tästä johtuen taiteilija halusi sen sijoitettavaksi keskelle lippua. Tässä merkissä vihreä pohjaväri merkitsee viheriöivää nurmea tai orastuvaa viljapeltoa sekä ns. M-merkki kynnöksellä olevaa peltoa. Kultainen tähkä nousee kynnökseltä, joka taas merkitsee työn tulosta – satoa.
Auringon säteet: Koko lipun ylitse kulkee kolme aaltoilevaa juovaa. Ne peittävät valollaan ja lämmöllään kaiken, niin nurmikentät kuin tuleentuvat viljapellotkin.
Maakunnalliset tunnukset: Maakunnallisina tunnuksina ovat maakunnan vaakuna ja sinivalkea väriraita.
Lipputanko: Tangon päässä olevan kruunuun sakaroiden 7-luku merkitsee viikon päiviä. Sivuille kallistuvat kultaiset tähkät kuvaavat sadon täyteläisyyttä ollen palkka viljelijälle ja hänen perheelleen kaikesta siitä työstä ja vaivannäöstä, jonka he ovat sadon saamiseksi uhranneet.