Pohjoinen ruoka ja matkailu -hankkeen verkostoyhteistyössä mukana olevat yritykset

Verkostoyhteistyöhön ovat tervetulleita kaikki pohjoispohjalaisen ruokamatkailun kehittämisestä kiinnostuneet yritykset, yksityishenkilöt ja muut toimijat. Toimialasi voi olla mikä vain - erityisesti tuottajia ja elintarvikejalostajia kaivataan mukaan kaikille alueille. Ota yhteyttä hankehenkilöstöön tai mukana oleviin yrityksiin (listaus sivun alareunassa).

Alueiden yritysryhmille järjestetään tapaamisia, joissa alueen verkostoyhteistyötä ja ruokamatkailua kehitetään yritysten tarpeista lähtien.  

Verkostotapaamiset

  • tavoitteellinen kehittämispäivä yrittäjien yhteistyön edistämiseksi
  • pidetään jossakin verkoston yrityksessä
  • sisältö muotoutuu osallistuvien yritysten tarpeiden perusteella
  • tapaamisten kesto on noin 4 tuntia
  • tapaamisissa käsitellyt yrityskohtaiset asiat ovat luottamuksellisia

Verkostomaksu

  • 124 € (sis alv) /vuosi - yrityksen liikevaihto alle 10 000 € / vuosi
  • 310 € (sis alv) / vuosi - yrityksen liikevaihto yli 10 000 € / vuosi

Verkostomaksu sisältää hankkeen tiedotussähköpostilistalle kuulumisen, yrityksen nimen ja nettisivulinkin hankesivuille. Lisäksi maksuun sisältyy vuonna 2018 kaikki alueilla järjestettävät valmennukset ja tapahtumat. Hankkeeseen sitoutumattomille hinta on 50 € + alv 24% / hlö / valmennus.

Valmennus- ja tapahtumateemoja:

  • Brändin rakentaminen ja palveluketjut
  • Tuotekortti tuotteen ja palvelun laatutae  
  • Omavalvonta kuntoon
  • Ravintolat ja tuottajat - sopimusyhteistyö
  • Pohjoiset arktiset maut -menu Oulun ravintoloissa syyskuussa 2018

Valmennusten sisällöt ja ajankohdat löydät Koulutukset ja tapahtumat -sivuilta.

 

Ruokamatkailuyhteistyöhön vuonna 2018 sitoutuneet yritykset alueilla:

Lakeus

Kasvis-Tyrnävä

Majatalo Sippa

Anja Prokkola, pitopalvelu

Pohjolan Luomuhunaja

Liisanlinna

Yritystoimintaa suunnitteleva yksityishenkilö

 

Utajärvi, Ruokalaakso

Merilän Kartano

Rokuan Lomahuvilat

Utajärven Pappila

Vuoton Joutsen

Rokua Health&Spa

Vaalan Juustola

Matkailutila Wanha Tylli

 

Oulu, Pudasjärvi ja Raahe

Hotelli Iso-Syöte

Hotelli Lasaretti ja Ravintola Virta

Kielosaaren Lomat

Ravintola Hugo

Ravintola Puistola

Ruokamies Joonas Hämäläinen

 

Hailuoto

Hailuodon Panimo

Kujalan tila 

Pöllän Mökkimajoitus

Rantasuomelan Lammas

Ravintola Luoto

 

 

 

 

  

Vuonna 2017 Pohjoiset arktiset maut -tapahtuma järjestettiin 1.9. Utajärven Rokualla.

Teemana: Makuaarteita Ruokalaaksosta!

Tapahtumaa toteutettiin yhteistyössä Ruokalaakson yritysryhmän kanssa.


Lisätietoa
Yritysten kokemia hyötyjä verkostoyhteistyöstä:

"Uusien kontaktien kautta on löytynyt uusia markkinoita."

"Vertaistoimijan näkemys omasta tuotteesta/palvelusta antaa uusia kehittämisnäkökulmia."

"Omien mahdollisuuksien löytäminen ja tuotteen/palvelun hiominen yhteisten tuotteiden palvelukokonaisuudeksi."

" Eri elinkaaren vaiheessa olevien yritysten vuorovaikutus ja toisilta oppiminen avartaa."