• proagriaoulu.fi » Tietoa meistä
 • Onnistumme yhdessä

  ProAgria Oulu tarjoaa asiantuntijapalveluja pohjoispohjalaisten maatilojen ja maaseutuyritysten kehittämiseen. Noin 80 asiantuntijaamme työskentelevät eri puolilla maakuntaa ja 13 toimipisteessämme.

  ProAgrian missio:
  Parannamme asiakkaidemme ja kumppaniemme kilpailukykyä ja kannattavuutta sekä edistämme maaseudun kestävää kehitystä ja hyvinvointia. Onnistumme yhdessä.

  ProAgria Oulun yhteydessä toimiva Oulun Maa-ja kotitalousnaiset vastaa maaseudun kotitalous-, elintarvike-, yritys- ja maisemanhoidon neuvonnasta. Kalatalouden kehittämis- ja asiantuntijapalveluista sekä vesienomistajien edunvalvonnasta huolehtii saman katon alla toimiva Oulun Kalatalouskeskus.

  ProAgria Oulun liikevaihto on yli viisi miljoonaa euroa. Julkisen rahoituksen osuus on noin 15 prosenttia.

  ProAgria verkostoi maaseudun osaajat

  ProAgria Oulu on yksi ProAgria-ryhmän 11 alueellisesta keskuksesta.

  ProAgria-ryhmän jäseniä ovat:

   

   

   

   

   

  ProAgria Oulun toimialue

  ProAgria Keskusten ja ProAgria Keskusten Liiton laatujärjestelmälle myönnetty yhteinen laatusertifikaatti kattaa maatilojen ja yritysten kehittämispalvelujen tuotekehityksen, myynnin ja asiakaspalvelun.


  Mitä tapahtui vuonna 2016?

  Tiesitkö, että tuotosseurantaan kuuluu 80 prosenttia ProAgria Oulun alueen lehmistä? Tai että 1 400 tilaa teetti meillä viime vuonna viljelysuunnitelman ja yli 1 300 tilaa hyödynsi Neuvo 2020 -palveluja? Tutustu vuosikertomukseemme!