• proagriaoulu.fi » Ajankohtaista » Koulutukset ja tapahtumat » Siemenestä sadoksi -rehvit
  • Siemenestä sadoksi -rehvit 12.2.2018

    Oulu, 12.02.2018-12.02.2018

    Klo 14 -16 Ravintola Puistola, kellarikerros, Pakkahuoneenkatu 15, Oulu

    Tuottaja - tule tapaamaan ravintolaväkeä ja kertomaan tuotteistasi ja valikoimistasi!

    Lähiruokaan panostavat Pohjoinen ruoka ja matkailu -hankkeessa mukana olevat oululaiset ravintolat ja ruokatoimijat: Ravintola Puistola, Hotelli Lasaretti & Ravintola Virta, Ravintola Hugo ja Ruokamies Joonas Hämäläinen etsivät viljelijöitä ja tuottajia yhteistyöhön ja kasvattamaan paikallisia raaka-aineita siemenestä sadoksi - eli tuottamaan ravintoloiden tarvitsemia raaka-aineita ja muita tuotteita.

    Elintarvikkeiden tuottaja ja/tai jalostaja, tule siis kertomaan toiminnastasi, tuotantomahdollisuukistasi ja toiveistasi ravintoloille, Vastavuoroisesti kuulet ravintoloiden toiveita ja odotuksia tuottajalta. Keskustelutilaisuuden tavoitteena on, että ravintolat ja tuottajat löytävät toisensa ja tarpeet kohtaavat ja uusia yhteistyökumppanuuksia syntyy.

    Tilaisuuden sisältö:

    • Lyhyet (5 - 7 min) suulliset tuote-esitykset / tuottaja tai ostaja (videotykki on myös käytössä)
    • Varaa mukaan lisäksi esitemateriaalia.
    • Tuotemaistatukset eivät tällä kertaa ole mahdollisia.

    Tilaisuus on maksuton, ilmoittauduthan kuitenkin tilajärjestelyjen vuoksi 11.2. mennessä tästä linkistä

    Lämpimästi tervetuloa!