• proagriaoulu.fi » Ajankohtaista » Blogit » MaitoLiideri
 • MaitoLiideri

  19.06.2017: Pieniä pohdintoja – suuria vaikutuksia

  Tiedätkö sen tunteen, kun jututat ihmistä, jonka kanssa ajatukset osuvat juuri yksiin? Jaatte saman intohimon. Keskustellessa innostus tarttuu ja jutulle ei meinaa millään tulla loppua. Virtaa piisaa kuin isommassakin aggregaatissa.

  19.06.2017: Tulipalojen sammuttelusta savumerkkien bongaamiseen

  European Lean Discussion Group kokoontui ensimmäistä kertaa Ruotsin Malmössä 11.13.6. Mukana oli asiantuntijoita ja viljelijöitä Ruotsista, Tanskasta, Iso-Britanniasta, Ukrainasta ja Suomesta. Ohjelmassa oli yhteistä keskustelua Leanin käytöstä maataloudessa ja kolme vierailua systeemiä käyttäneissä yrityksissä.

  24.05.2017: Tilikauden mittainen matka

  Kesän lähestyessä on hyvä miettiä, mihin kesälomareissu tehdään. Suunnitellaan kohteet ja tapahtumat, joissa halutaan käydä. Kun nämä ovat selvillä, täytyy miettiä, miten liikutaan ja mitä reittiä. Avataan Google Maps ja suunnitellaan matkaa.

  12.05.2017: Asiantuntijoiden workshopissa aiheena KPI-avain

  ”Asiantuntijassa tärkeintä on osaaminen. Hänen tulee olla aina askeleen edellä yrittäjää. Hänellä tulee olla tietoa, jota meillä ei vielä ole ja josta me hyödymme.”

  - Ismo Takkunen, Mty Rauhala

  08.05.2017: Talouslukuja avoimesti pienryhmässä

  ProAgria Oulun MaitoLiideri-hanke järjesti talouspäivän toiselle viljelijäryhmälle keskiviikkona 29.3. Villa Korkatissa Haapavedellä. Päivässä mukana olleet tilat olivat luomassa uutta jo MaitoManageri-hankkeessa.

  24.03.2017: Tanskalaisella maatilalla pääroolissa ovat ihmiset

  Työmäärä on suomalaisilla tiloilla kasvanut valtavaksi, eikä se vähene, jos tekee aina kaiken itse. Kun yritykseen sitten tulee uusia ihmisiä, on opittava tulemaan toimeen eläinten lisäksi erilaisten ihmisten kanssa.