• proagriaoulu.fi » Ajankohtaista » Koulutukset ja tapahtumat » Iin kala ja maalaismarkkinat 2017
 • Suomi 100 – Iin Kala- ja Maalaismarkkinat

  Ii, 10.06.2017

  klo 10–16 Iin Wanha Hamina, Puistotie 3


  Kuva: Iin kunta

  • Kaikkea kalasta, kalatuotteita, kalankäsittelyä, kalaa kalastajilta
  • Maalaistunnelmaa: esittelijät ja toimijat mukaan sankoin joukoin!
  • Biotalouden kehittämismahdollisuuksia ja lähiruokatietoa ProAgria Oulun ja Maa- ja kotitalousnaisten Oulun Seudun Biotalousleaderin osastolla
  • Reko-lähiruokarenkaiden toimintaa

  Maalaismarkkinoille toivotaan ja etsitään mukaan maaseutu- ja lähiruokatoimijoita. Markkina- ja esittelypaikat ovat erityisen edullisia. Varaukset ja lisätietoja: Risto Tolonen 0400 434798, kala@ii.fi 

  Tapahtuma järjestetään valtakunnallisena Avoimet kylät päivänä ja kohteena on Iin Wanha Hamina. Iin kylät voivat tulla esittäytymään markkinapaikalle tai järjestää tapahtuman omilla kylillään. Jos kylät toimittavat materiaalia, ohjaamme markkinaväkeä muiden kylien tapahtumiin.

  Iin Kala- ja Maalaismarkkinat liittyy osaltaan Maa- ja kotitalousnaisten Suomi 100 -juhlavuoden Maistuva maaseutu -tapahtumiin.

  Järjestäjä: Osuuskunta Team Kala

  Yhteistyössä: Kala- ja maalaismarkkinoita ovat kehittämässä Pohjois- ja Etelä-Iin jakokunnat, Osuuskunta Team Kala, Iin Yrittäjät, Iin Urheilijat, Iin Laulupelimanit, ProAgria Oulu / Oulun Maa- ja kotitalousnaiset, Oulun Seudun BiotalousLeader, Iin Reko-lähiruokarengas, Perämeren kalatalousryhmä, Ii-instituutti.

   

   

  Kala- ja Maalaismarkkinat Iin Wanhalla Haminalla 10.6. -tiedote


  Tutustu biotalouden hyviin malleihin ja esimerkkeihin. Lue lisää

  Mikä on biotalous?

  Biotalous tarkoittaa taloutta, joka käyttää uusiutuvia luonnonvaroja ravinnon, energian, tuotteiden ja palvelujen tuottamiseen kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Tuotteet voivat olla aineellisia tai aineettomia.  

  Myös lähiluontoretkeilyyn ja luonnon keruutuotteisiin liittyvät palvelut ja tuotteet ovat osa biotaloutta.