Uutta ruokaa Pohjolasta – Ny Mat från Arctic -hankkeen Brändäystyöpaja ja Suomen opintomatka

07.05.2017-10.05.2017

Alustava ohjelma:

7.5. Sunnuntai
18.00
Saapuminen Rokuan Lomahuvilat ja Health & Spa, Utajärvi
Majoittuminen, sauna, ruokailu, osallistuvien yritysten esittäytymiset ja verkostoitumismahdollisuus

8.5. Maanantai
Merilän Kartano, Meriläntie 1, Utajärvi
10.00–12.00 Riikka Salokannel – Brändäystyöpaja: Yrityskuvan rakentaminen kokonaisuudeksi
Lounas
13.00–14.00 Riikka Salokannel – Brändäys-työpaja jatkuu
14.00–17.00 Alueen yrityscaset, mukana elintarvike- ja matkailualan yrityksiä
Siirtyminen Rokuan Lomahuvilat ja Health & Spa, Utajärvi
18.00–  Majoittujille iltaohjelma, savusauna

9.5. Tiistai
Rokuan Lomahuvilat ja Health & Spa, Utajärvi
7.00 Aamupala, Health & Spa
Rokua Health & Spa, yritysesittely
8.30 lähtö tutustumiskohteisiin:

  • Utajärven Pappila, kahvit ja yritysesittely
  • Viskaalin kauppa, tutustuminen kauppaan
  • Vihiluodon kala ja Marjarannikko, yritysesittely
  • Ruokailu Vihiluodon kala
  • Hailuodon lautalle noin klo 14.30
  • Hailuodon Panimo, yritysesittely
  • Polarmoss Oy, yritysesittely
  • Majoittuminen Luotsihotelli ja saunominen
  • Illallinen, Ravintola Luoto, yritysesittely


10.5. Keskiviikko
Aamupala
8.15 Lähtö Lauttarantaan
10.00–11.15 Liminganlahti Luontokeskus esittely ja lounas
Ruotsalaiset ja norjalaiset saatetaan Lentokentälle.

 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Arja KeränenLue lisää

Osallistuessasi vain työpajaan 8.5., ilmoittaudu viimeistään 2.5.

Koko opintomatkalle ilmoittautuminen majoitusvarausten vuoksi 27.4. mennessä.

Osallistumishinnat:

8.5. 2017 Brändäystyöpaja, lounas ja esittelypiste, 65 euroa + alv 24%
7.–10.5.2017 Koko opintomatka: 235 euroa + alv 24%