• proagriaoulu.fi » Hankkeet » Maasta markkinoille » Ammattikeittiöt, ravintolat ja vaihtoehtoiset jakelukanavat
  • Ammattikeittiöt, ravintolat ja vaihtoehtoiset jakelukanavat

    Hankkeen kolmantena kehittämisosiona on ammattikeittiöt ja ravintolat sekä vaihtoehtoiset jakelukanavat. Näiltä osin tavoitteena on parantaa luomun tunnettuutta, lisätä ja monipuolistaa luomutuotteiden saatavuutta (erityisesti nostaa jalostusastetta), sekä lisätä luomutuotteiden käyttömäärää, mm. tuomalla ruokaloihin ja ravintoloihin luomumenuja.

    Näitä tavoitteita pyritään täyttämään seuraavilla toimilla:

    • Luomu tutuksi viestintäkamppanjat (viljelijät, ammattikeittiöt ja kuluttajat)
    • Luomuimagon parantaminen - infotilaisuudet
    • Luomu tavaksi: lyhyiden ketjujen ja tuottajaverkostojen kehittäminen (esim. jatkojalostus, sopimusviljely, hankintarenkaat jne.)
    • REKO-renkaiden ym. vaihtoehtoisten jakelukanavien edistämien
    • Haetaan oppeja ja mallia niin suomalaisilta kuin kansainvälisiltäkin toimijoilta

    Näille sivuille tullaan keräämään materiaalia yllä mainittujen aiheiden tiimoilta.

     

     

    Lisätietoja

    Toiminnanjohtaja
    Maija-Liisa Tausta-Ojala
    puh. 040 580 0438
     
    Elintarvike- ja yritysasiantuntija
    Soila Hiltunen
    puh. 0400 182 584
     
    etunimi.sukunimi@maajakotitalousnaiset.fi